Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Ε.Φ.Ε.Ε.Ε.: Ψήφισμα για τον θάνατο του Δημητρίου Κούκα

ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ ( Ε.Φ.Ε.Ε.Ε.)
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Π.Ο.Φ.Ε.Ε.

ΑΓΓΕΛΗ ΓΟΒΙΟΥ 22 - ΧΑΛΚΙΔΑ, Τ.Κ. 341 00
ΤΗΛ.- FAX: 2221084530- email: [email protected]
Αρ.απόφασης Πρωτοδικείου Χαλκίδας 34/1986
Αρ.καταχώρησης Πρωτοδικείου Χαλκίδας 124/1986

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Εύβοιας (Ε.Φ.Ε.Ε.Ε.) συνήλθε σήμερα 10-09-2014 σε έκτακτη συνεδρίαση , με αφορμή την είδηση του θανάτου του εξέχοντος  μέλους μας Δημήτρη Κουκά. Ο Δημήτρης Κουκάς τίμησε με την πολυετή παρουσία  του το δύσκολο έργο του Λογιστή – Φοροτεχνικού τόσο με την επαγγελματική του παρουσία όσο και  με την συνδικαλιστική του ως πρόεδρος της Ε.Φ.Ε.Ε.Ε., ως μέλος του Διοικητικού της Συμβουλίου , ως αντιπρόσωπος της στην Π.Ο.Φ.Ε.Ε. αλλά  και ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του 9ο Π.Τ. του Οικονομικού Επιμελητήριου Ελλάδας.
 
Η υψηλή επαγγελματική  του κατάρτιση, το ήθος, η συναδελφικότητα, η αξιοπρέπεια συνόδευαν πάντα  το Δημήτρη γενόμενος έτσι παράδειγμα προς μίμηση.

Το χώμα που θα  σκεπάσει το Δημήτρη  θα είναι σίγουρα ελαφρύ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο  στη συνεδρίαση του αυτή αποφάσισε ομόφωνα:
 
1. Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια, και τους οικείους του εκλιπόντος συναδέλφου μας.

2. Να παραστούν όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβούλιου της Ε.Φ.Ε.Ε.Ε. στην εξόδιο ακολουθία στις 5,00 μμ από την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής Χαλκίδας..

3. Να κατατεθεί αντί στεφάνου χρηματικό ποσό  ΣΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»

4. Να αποσταλεί το ψήφισμα στου οικείους του και να δημοσιευθεί στον Τοπικό Τύπο.

ΤΟ  ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ  ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ  ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο