Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

ΟΕΕ - Δεν αρκεί μόνο η μέιωση του φόρου στο πετρέλαιο

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Μητροπόλεως 12 14, 105 63 Αθήνα - Τηλ.: 210 5202252 , FAX: 5202903, e-mail: [email protected]

Αθήνα 06 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητήριου, Κωνσταντίνος Κόλλιας, με αφορμή την ομιλία του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«H μείωση του φόρου στο πετρέλαιο είναι μια καλή αρχή για την ελάφρυνση των φορολογούμενων. Δεν αρκεί όμως. Πρέπει, στο προσχέδιο του προϋπολογισμού, να δούμε γενναίες παρεμβάσεις και στα ληξιπρόθεσμα και στην ετήσια εισφορά και σε άλλα φορολογικά βάρη. Ακόμα και μονομερώς. Αλλιώς, οι φόροι θα εξακολουθήσουν να αποτελούν εμπόδιο στην προσπάθεια επιστροφής της ελληνικής οικονομίας στην ανάπτυξη».Από το Γραφείο Τύπου του ΟΕΕ


Ετικέτες για αναζήτηση φόροι Θεσσαλονίκη ΟΕ εισφορά πετρέλαιο


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο