Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Γκ. Χαρδούβελης: Δεν είναι δικός μου νόμος ο ΕΝΦΙΑ, δεν θα απολογηθώ

Επεισοδιακή ήταν η ομιλία του υπουργού Οικονομικών κ. Γκίκα Χαρδούβελη σε εκδήλωση της Κεντρικής Ενωσης Επιμελητηρίων στη Θεσσαλονίκη. Όταν ο υπουργός αναφέρθηκε στον ΕΝΦΙΑ ξεσηκώθηκε θύελλα αντιδράσεων από τους παρευρισκόμενους. «Ο φόρος είναι πιο δίκαιος, έπιασε και τα μη ηλεκτροδοτούμενα», δήλωσε ο υπουργός, με τις αντιδράσεις να συνεχίζονται και τα πνεύματα να ηρεμούν προσωρινά όταν ο υπουργός ανέφερε πως ο συγκεκριμένος φόρος δεν είναι δικό του δημιούργημα.

Ωστόσο, ο πρόεδρος της Κεντρικής Ενωσης Επιμελητηρίων κ. Κ. Μίχαλος πήρε το λόγο και εξαπέλυσε επίθεση προς τον υπουργό σημειώνοντας ότι δεν πρόκειται να έρθουν επενδύσεις με αυτό το επιχειρηματικό περιβάλλον, την υψηλή φορολογία και τη γραφειοκρατία. Μάλιστα έφτασε στο σημείο απευθυνόμενος στον κ. Χαρδούβελη να πει πως «ελπίζω αύριο ο πρωθυπουργός να είναι πιο κατατοπιστικός από εσάς», παρά το γεγονός ότι είθισται τις όποιες ανακοινώσεις γίνονται στις ΔΕΘ να τις πραγματοποιεί ο εκάστοτε πρωθυπουργός.

Πηγή Καθημερινή

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
Up
Close
Close
Κλείσιμο