Ειδήσεις Ανακοινώσεις ΥΠ.ΟΙΚ. - ΙΚΑ - ΟΑΕΔ

Πρόταση του Γενικού Συμβουλίου της Τράπεζας της Ελλάδος για τον διορισμό Υποδιοικητή

Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, το Γενικό Συμβούλιο της Τράπεζας της Ελλάδος αποφάσισε ομόφωνα να προτείνει στο Υπουργικό Συμβούλιο τον διορισμό του κ. Ιωάννη Μουρμούρα στη θέση του Υποδιοικητή, η οποία παραμένει κενή ύστερα από τη λήξη της θητείας της κυρίας Ελένης Δενδρινού-Λουρή.

Ο κ. Ιωάννης Μουρμούρας είναι απόφοιτoς του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του London School of Economics και κάτοχος διδακτορικού από το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου. Το 2001, σε ηλικία 36 ετών, εξελέγη καθηγητής Μακροοικονομικής στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, στη Θεσσαλονίκη. ‘Εχει στο ενεργητικό του δεκαετή ακαδημαϊκή προϋπηρεσία σε βρετανικά πανεπιστήμια (Λονδίνο, Σαουθάμπτον, Εδιμβούργο), ενώ υπήρξε επισκέπτης καθηγητής σε αμερικανικά και ευρωπαϊκά πανεπιστήμια. Σήμερα είναι Οικονομικός Σύμβουλος του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά και Διευθυντής του Οικονομικού του Γραφείου, ενώ έχει διατελέσει Υφυπουργός Οικονομικών στην κυβέρνηση Παπαδήμου (Νοέμβριος 2011 – Μάιος 2012).
 
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο