Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην ΕΛΤΕ

Με απόφαση του Υπουργού Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη ορίστηκε νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην Επιτροπή Λογιστικής Τυποποίησης Ελέγχων (ΕΛΤΕ). Το επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζεται από τους:

α) Γεώργιο Βενιέρη καθηγητή Λογιστικής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ως Πρόεδρο

β) Παναγιώτη Γιαννόπουλο, Οικονομολόγο, ως Α΄ Αντιπρόεδρο

γ) Αθανάσιο Κοντογεώργη, Δικηγόρο, ως Β΄ Αντιπρόεδρο

δ) Διονύσιο Χριστόπουλο του Γεωργίου, Εκπρόσωπο της Τράπεζας της Ελλάδος

ε) Ξενοφών Αυλωνίτη του Δημητρίου, Β΄ Αντιπρόεδρο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, Εκπρόσωπο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς,

στ) Χρήστο Διαμαντόπουλο του Κων/νου ελεύθερο επαγγελματία, Εκπρόσωπο του Συνδ. Βιομηχ. Βορ. Ελλάδος

ζ) Χάρη Κυριαζή του Δημητρίου, Αντιπρόεδρο και Πρόεδρο της εκτελεστικής επιτροπής του Συνδ. Επιχ/σεων και Βιομ/νιών, Εκπρόσωπο του Συνδ. Επιχ/σεων και Βιομηχ/ών.

Ο κ. Θανάσης Κοντογεώργης  είναι δικηγόρος με μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Harvard των ΗΠΑ, στη Δημόσια Πολιτική, τα Οικονομικά-Financial Management και Νομικά. Ως ιδιώτης δικηγόρος εξειδικεύεται σε θέματα δημοσίων συμβάσεων και διοικητικού δικαίου, ως νομικός σύμβουλος σε ελληνικές επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, ενώ με την ιδιότητά του ως νομικού συμβούλου του Υπουργού Οικονομικών διαθέτει σημαντική εμπειρία σε όλο το εύρος των οικονομικών θεμάτων και συμμετείχε ενεργά στην αναμόρφωση της νομοθεσίας που διέπει την ΕΛΤΕ, στη διαμόρφωση του νομικού πλαισίου για την ανακεφαλαιοποίηση των Τραπεζών, στους κώδικες φορολογικής διαδικασίας και εισοδήματος  καθώς και σε σημαντικά άλλα νομοθετήματα, τα οποία συνδέονται άμεσα με  οικονομικά και  λογιστικά ζητήματα, όπως αυτό της αναβαλλόμενης φορολογίας.

Αναφορικά με δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για μισθό 6.000,00 ευρώ, διαπιστώνεται ότι με βάση το νόμο 4093/2012 η αποζημίωση του Β΄ Αντιπροέδρου της ΕΛΤΕ συμψηφίζεται και συνυπολογίζεται με το μισθό που λαμβάνει ο κ. Θ. Κοντογεώργης ως νομικός σύμβουλος του Υπουργού και επομένως η μηναία αποζημίωση του, ως Β΄  Αντιπροέδρου της ΕΛΤΕ καθορίζεται στα 1300,00 ευρώ.


Πηγή:www.capital.gr


Ετικέτες για αναζήτηση ΕΛΤΕ


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο