Ειδήσεις Ανακοινώσεις ΥΠ.ΟΙΚ. - ΙΚΑ - ΟΑΕΔ

Ελληνογερμανικές ενημερωτικές ημερίδες ασφαλισμένων

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ
Ο.Γ.Α.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Δευτέρα 1.09.2014

«Ενημέρωση σε θέματα συντάξεων στη Λευκάδα - Η Deutsche Rentenversicherung ενημερώνει σε συνεργασία με OΓΑ, IKA-ETAM και OAEE ασφαλισμένους»


Η Διοίκηση του ΟΓΑ ενημερώνει ότι:

Ο ΟΓΑ σε συνεργασία με την Deutsche Rentenversicherung Baden Württemberg, έχει αναλάβει την οργάνωση της εκδήλωσης Ελληνογερμανικών Ενημερωτικών Ημερίδων, ασφαλισμένων που εργάστηκαν ή εργάζονται στην Ελλάδα ή Γερμανία, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014 έως και την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014 στην Λευκάδα, από τις 8:30. έως 16:30 ώρα, στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Λευκάδας (Σικελιανού και Σβορώνου 1),

Κατά την διάρκεια της προσωπικής ενημέρωσης στους ασφαλισμένους, οι ειδικοί της Deutsche Rentenversicherung θα απαντούν σε ερωτήματα σχετικά με τους χρόνους ασφάλισης, το συνταξιοδοτικό δικαίωμα, το ύψος της σύνταξης και τη διαδικασία αίτησης. Μερικοί από τους υπαλλήλους μιλούν ελληνικά.

Στη συνάντηση θα συμμετέχουν υπάλληλοι των ελληνικών ασφαλιστικών φορέων ΟΓΑ, ΙΚΑ-ETAM και ΟΑΕΕ προσφέροντας στους ασφαλισμένους ενημέρωση για την προσωπική τους περίπτωση.

Προκειμένου να αποφευχθούν μεγάλες καθυστερήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν ραντεβού για προσωπική ενημέρωσή τους στο χρονικό διάστημα από 1/9/2014 έως 19/9/2014 (ώρες: 12.00’ - 14.30’ ) στο τηλέφωνο 213- 1519177 της Διεύθυνσης Διεθνών Ασφαλιστικών Σχέσεων του ΟΓΑ.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να έχουν μαζί τους τα δικαιολογητικά σχετικά με την ασφάλιση και την ταυτότητα ή το διαβατήριό τους. Η ενημέρωση είναι δωρεάν.


ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΓΑ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο