Ειδήσεις Ανακοινώσεις Οικονομικού Επιμελητηρίου

Συμμετοχή του Ο.Ε.Ε. στην Δ.Ε.Θ.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας
Στηρίζει με τη συμμετοχή του το θεσμό της Διεθνούς Έκθεσης της Θεσσαλονίκης

Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας (ΟΕΕ), στηρίζοντας το θεσμό της Διεθνούς Έκθεσης της Θεσσαλονίκης ,συμμετέχει στην 79η ΔΕΘ με περίπτερο (PAVILLION 15, STAND 51), τα εγκαίνια του οποίου θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου.

Το ΟΕΕ θα παρουσιάσει τις νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες του προς τους πολίτες, έργο το οποίο έχει χρηματοδοτηθεί από το ΕΠ “ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ”, με σκοπό την αναβάθμιση των υπηρεσιών του με τη χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας.

Τα μέλη του ΟΕΕ και οι λογιστές φοροτεχνικοί που θα επισκεφθούν το περίπτερο θα έχουν την δυνατότητα να παραλάβουν τη νέα επαγγελματική τους ταυτότητα.

Στο πλαίσιο της 79ης ΔΕΘ θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:30 στην αίθουσα “ ΟΛΥΜΠΙΑΣ” του Συνεδριακού Κέντρου ΒΕΛΛΙΔΗΣ, εκδήλωση με θέμα «Το τέλος του Μνημονίου και η λύση για το χρέος».

Tην Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014 στις Σέρρες, έδρα του 2ου Περιφερειακού Τμήματος Ανατολικής Μακεδονίας και την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014, στην Βέροια, έδρα του 4ου Περιφερειακού Τμήματος Κεντροδυτικής Μακεδονίας, θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις με θέμα «Είναι δυνατή στην Ελλάδα μια άλλη οικονομική ανάπτυξη;».

Στις εκδηλώσεις θα παραστούν ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας κ. Κωνσταντίνος Κόλλιας και μέλη της Κεντρικής Διοίκησης.

Η εκδήλωση στις Σέρρες θα πραγματοποιηθεί στις 19.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου και η εκδήλωση στην Βέροια στις 18:00 στο ξενοδοχείο «ΑΙΓΕΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ».

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.


Ετικέτες για αναζήτηση ΟΕΕ ΔΕΘ


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο