Ειδήσεις Τεχνολογία

Χρήσιμη ενημέρωση για τους λογαριασμούς ΟΤΕ

Ο ΟΤΕ ενημερώνει με ανακοίνωσή του, ότι προβαίνει σε απλοποίηση της διαδικασίας έκδοσης λογαριασμών. Στο εξής, η προκαταβολή των παγίων χρεώσεων θα αντιστοιχεί ακριβώς στους επόμενους δύο μήνες από την ημερομηνία έκδοσης και όχι σε δύο ημερολογιακούς μήνες, ...

Ο ΟΤΕ ενημερώνει με ανακοίνωσή του, ότι προβαίνει σε απλοποίηση της διαδικασίας έκδοσης λογαριασμών. Στο εξής, η προκαταβολή των παγίων χρεώσεων θα αντιστοιχεί ακριβώς στους επόμενους δύο μήνες από την ημερομηνία έκδοσης και όχι σε δύο ημερολογιακούς μήνες, όπως ίσχυε έως τώρα.

Κατά την έκδοση λογαριασμών του πρώτου διμήνου 2007 ορισμένοι πελάτες ενδέχεται να παραλάβουν λογαριασμούς λίγο αργότερα ή λίγο νωρίτερα των 60 ημερών (2 μηνών) από την έκδοση του προηγούμενου λογαριασμού τους με αντίστοιχα περισσότερες ή λιγότερες ημέρες χρέωσης.

Αυτό θα συμβεί μόνο μία φορά και στη συνέχεια ο ρυθμός έκδοσης λογαριασμών θα είναι διμηνιαίος.

Διευκρινίζεται ότι σε κάθε περίπτωση η πιο πάνω αλλαγή δεν επηρεάζει τα ισχύοντα τιμολόγια του ΟΤΕ.

 
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο