Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

H Data Communication ανακοίνωσε την κυκλοφορία των εφαρμογών διαχείρισης φορολογίας ακίνητης περιουσίας

Οι εφαρμογές καλύπτουν ολοκληρωμένα τα ακίνητα όλης της Ελλάδας. Για τον προσδιορισμό της αντικειμενικής αξίας ενός ακινήτου αρκεί μόνον η πληκτρολόγηση της διεύθυνσής του.....

Iδιοκατοίκηση - ΦΜΑΠ

H Data Communication ανακοίνωσε την κυκλοφορία των εφαρμογών διαχείρισης φορολογίας ακίνητης περιουσίας:
   
• Academia Financials  Ιδιοκατοίκηση  
• Meridian Φορολογία Ακινήτων 

Οι εφαρμογές καλύπτουν ολοκληρωμένα τα ακίνητα όλης της Ελλάδας. Για τον προσδιορισμό της αντικειμενικής αξίας ενός ακινήτου αρκεί μόνον η πληκτρολόγηση της διεύθυνσής του.


Academia Financials Ιδιοκατοίκηση

Η εφαρμογή υπολογίζει την αντικειμενική αξία των ακινήτων και το Τεκμαρτό Εισόδημα από Ιδιοκατοίκηση για τη Δήλωση Φορολογίας Εισοδήματος:

• Πληκτρολογώντας τη διεύθυνση του ακινήτου αυτόματα έρχεται στην οθόνη η τιμή ζώνης. 
• Δηλώνοντας την επιφάνεια του ακινήτου, το έτος άδειας, τους μήνες ιδιοκατοίκησης και το ποσοστό ιδιοκτησίας το πρόγραμμα αυτόματα υπολογίζει το τεκμαρτό εισόδημα από ιδιοκατοίκηση.
• Περιλαμβάνει τις τιμές ζώνης του έτους 2006 για όλες τις περιοχές της Ελλάδας που βρίσκονται στο σύστημα Αντικειμενικών αξιών.
• Κυκλοφορεί σε 2 εκδόσεις: DOS και Windows.
• Δυνατότητα αυτόματης εκτύπωσης της δήλωσης Ε1.

Το Academia Financials Ιδιοκατοίκηση λειτουργεί αυτόνομα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους: λογιστές, επιχειρήσεις, ιδιώτες. Σε συνδυασμό με την εφαρμογή Academia Financials Δηλώσεις Εισοδήματος μπορεί να προσφέρει μια σειρά από πρόσθετα πλεονεκτήματα. 

Meridian Φορολογία Ακινήτων

Το Meridian Φορολογία Ακινήτων καλύπτει ολοκληρωμένα τον υπολογισμό των Αντικειμενικών Αξιών καθώς και της Φορολογίας των Ακινήτων. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:  

• Αντικειμενικές Αξίες Εντός Αντικειμενικού Συστήματος (Φύλλα Υπολογισμού Ε1 – Ε5)
Περιλαμβάνονται όλοι οι δρόμοι και τα οικοδομικά τετράγωνα των ακινήτων της Ελλάδας που υπόκεινται σε αντικειμενικό προσδιορισμό. Πληκτρολογώντας τη διεύθυνση του ακινήτου το πρόγραμμα παρέχει αυτόματα:
o Τιμή Ζώνης (ΤΖ)
o Συντελεστή Εμπορικότητας (ΣΕ)
o Συντελεστή Αξιοποίησης Οικοπέδου (ΣΑΟ)
o Τιμή Οικοπέδου (ΤΟ)
o Συντελεστή Οικοπέδου (ΣΟ) 
o Αυτόματος προσδιορισμός ΣΑΟ και ΣΟ ειδικών περιπτώσεων (D1, D2,…) και οικισμών κάτω των 2.000 κατοίκων ή προϋφιστάμενων του 1923.

• Αντικειμενικές Αξίες Εκτός Αντικειμενικού Συστήματος (Φύλλα Υπολογισμού Κ1-Κ3)

Περιλαμβάνονται όλες οι περιοχές της Ελλάδας που βρίσκονται  εκτός του Αντικειμενικού Συστήματος με τους συντελεστές ακινήτων και τις τιμές αφετηρίας.

• Αντικειμενικές Αξίες ΑΑ - ΓΗΣ

Ανεύρεση Αρχικής Βασικής Αξίας Γης (ΑΒΑ), Ειδικής Βασικής Αξίας Γης (ΕΒΑ), Αρχικής Τιμής Οικοπέδου

• Αντικειμενικές Αξίες Ειδικών Κτηρίων (Κ4-Κ9)

Αυτόματος προσδιορισμός της τιμής αφετηρίας ειδικών κτηρίων (βιομηχανικά, ξενοδοχεία κλπ).

• Υπολογισμός Φορολογίας

Φόρος Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας (ΦΜΑΠ)
Φόρος Κεφαλαίου (Μεταβιβάσεις, Κληρονομιές, Δωρεές, Γονικές Παροχές)   
   

• Εκτυπώσεις

Το πρόγραμμα εκτυπώνει σε λευκό χαρτί τα έντυπα Ε1, Ε2, Ε3, Ε4. Ε5, Κ1, Κ2, Κ3, Κ4, Κ5, Κ6, Κ7, Κ8, Κ9 και σε έντυπα της Εφορίας ή συνεχή μηχανογραφημένα: Ε9

Για περισσότερες πληροφορίες:

Data Communication ΑΕ
Τηλ. Κέντρο: 801 1000 801, Fax: 210 8040408
[email protected], http://www.datacomm.gr
Λ. Δημοκρατίας 9, 151 27 Μελίσσια
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο