Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

ΕΣΕΕ: Συνάντηση Προέδρου ΕΣΕΕ κ. Βασίλη Κορκίδη με τον Γενικό Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ κ. Δημήτρη Κουτσούμπα

ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ

Αθήνα, 29 Αυγούστου 2014

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

«Συνάντηση Προέδρου ΕΣΕΕ κ. Βασίλη Κορκίδη με τον Γενικό Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ κ. Δημήτρη Κουτσούμπα»

Πραγματοποιήθηκε χθες, 28 Αυγούστου 2014, συνάντηση ανάμεσα στον Πρόεδρο της ΕΣΕΕ κ. Βασίλη Κορκίδη και μέλη Δ.Σ. της ΕΣΕΕ με τον Γενικό Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ κ. Δημήτρη Κουτσούμπα στα γραφεία του κόμματος στον Περισσό.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης διαπιστώθηκε ότι υπάρχει μία καλή βάση επικοινωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές για αρκετά ζητήματα. Ο κ. Κορκίδης παρουσίασε στον κ. Κουτσούμπα τους «10 σταθμούς ανεφοδιασμού» στο πλαίσιο της χάραξης της «εθνικής εμπορικής οδού» που έχει προτείνει η ΕΣΕΕ. Παράλληλα, τον ενημέρωσε σχετικά με τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αυτοαπασχολούμενοι και οι μικροεργοδότες του εμπορίου καθώς και η μικρομεσαία επιχείρηση σήμερα, όπως: ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο και τον ΟΑΕΕ,  υπερφορολόγηση, "κόκκινα" δάνεια, χρηματοδότηση και ρευστότητα των επιχειρήσεων, μείωση τζίρου και λουκέτα. Επιπλέον, ο κ. Κορκίδης, ζήτησε από τον κ. Κουτσούμπα την υποστήριξη του ΚΚΕ στο εγχείρημα για την προστασία της εντός κρίσης μικρομεσαίας υπερχρεωμένης επιχείρησης, την πρόταση λύση για τον ΟΑΕΕ και τον ευχαρίστησε για την ξεκάθαρη στάση του ΚΚΕ στο ζήτημα της κυριακάτικης αργίας.

Ο κ. Κουτσούμπας από την πλευρά του, ανέλυσε τις προτάσεις του ΚΚΕ για τη Μμε επιχειρηματικότητα και ανέλυσε την οπτική του κόμματός του για το μέλλον των μικρών επιχειρηματιών και αυτοαπασχολουμένων.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο