Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

Microsoft Ελλάς: Πρόγραμμα αξιοποίησης χρηματοδοτικών ευκαιριών για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Η Microsoft Ελλάς προκειμένου να συμβάλλει στην ανάπτυξη των ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων, έχει αναπτύξει το πρωτοποριακό πρόγραμμα "Ευρωπλάνο Ανάπτυξης", με στόχο την κατανόηση και αξιοποίηση των ευκαιριών χρηματοδότησης που παρέχουν τα ...

Η Microsoft Ελλάς προκειμένου να συμβάλλει στην ανάπτυξη των ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων, έχει αναπτύξει το πρωτοποριακό πρόγραμμα "Ευρωπλάνο Ανάπτυξης", με στόχο την κατανόηση και αξιοποίηση των ευκαιριών χρηματοδότησης που παρέχουν τα Ευρωπαϊκά Κονδύλια. Στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος, η Microsoft Ελλάς σε συνεργασία με την Ατλαντίς Συμβουλευτική, προσφέρει μηδενικό κόστος σύνταξης και υποβολής της πρότασης στο πρόγραμμα "Εγνατία Πληροφορική", για επενδυτικά σχέδια με προϋπολογισμό τουλάχιστον 40.000.


Το πρόγραμμα "Εγνατία Πληροφορική", το οποίο θα είναι ανοικτό μέχρι και τις 2/2/2007, αφορά μικρές εταιρίες (μέχρι 50 άτομα προσωπικό) οι οποίες λειτουργούν στη Μακεδονία, Θράκη, Ήπειρο και το Βόρειο Αιγαίο. Ο προϋπολογισμός κάθε πρότασης θα πρέπει να κυμαίνεται από 10.000 ως 200.000, ενώ το ποσοστό επιδότησης ανέρχεται στο 50%. Η ελάχιστη συμμετοχή του δικαιούχου θα πρέπει να ανέρχεται τουλάχιστον στο 25%, με το υπόλοιπο 25% να καλύπτεται (προαιρετικά) μέσω τραπεζικού δανεισμού. Τέλος, οι επιλέξιμες δαπάνες αφορούν στην προμήθεια νέου εξοπλισμού πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών, στην προμήθεια εφαρμογών λογισμικού, στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και στις συνδρομές πρόσβασης στο Διαδίκτυο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Ευρωπλάνο Ανάπτυξης δραστηριοποιείται από το 2005 σε 19 Ευρωπαϊκές χώρες με σημαντικά και ουσιαστικά αποτελέσματα. Συνολικά 25.000 ΜΜΕ έχουν ήδη εγγραφεί σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, ενώ οι επιτυχημένες προτάσεις που έχουν κατατεθεί μέσω του προγράμματος ξεπερνούν τις 1.500 με συνολικό προϋπολογισμό 169.000.000.

Πηγ΄΄η κέρδος
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο