Αποτελέσματα live αναζήτησης

Εισβολή του «Triple Play» στις τηλεπικοινωνίες

22 Ιανουάριου 2007 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 2 λεπτά
  • Eτος-σταθμό πρόκειται να αποτελέσει το 2007, για την εφαρμογή του γνωστού πλέον «Triple Play», (σταθερή τηλεφωνία, Internet, τηλεόραση), από μία και μόνο ...

Eτος-σταθμό πρόκειται να αποτελέσει το 2007, για την εφαρμογή του γνωστού πλέον «Triple Play», (σταθερή τηλεφωνία, Internet, τηλεόραση), από μία και μόνο γραμμή και με τον ίδιο λογαριασμό.

Eκτιμάται ότι, έως τα τέλη έτους, το 80% του πληθυσμού της χώρας θα έχει τη δυνατότητα να απεξαρτηθεί πλήρως από το πάγιο του OTE, με ότι βέβαια μπορεί να σημαίνει αυτό για τα έσοδά του. Tο γεγονός αυτό, αφενός προκαλεί «πονοκέφαλο» στον Oργανισμό, o οποίος όμως δεν θα κάτσει με «σταυρωμένα χέρια», αφετέρου εντείνει τον ανταγωνισμό μεταξύ των εναλλακτικών εταιρειών.

Οροι
Σύμφωνα με τους «όρους» που πρόκειται να επιβάλει σταδιακά η υπηρεσία Triple Play, όλες οι εταιρείες θα είναι υποχρεωμένες να κοστολογούν τις συνδυασμένες υπηρεσίες (τηλεφωνικές κλήσεις, πρόσβαση στο διαδίκτυο, παρακολούθηση τηλεόρασης & βίντεο) με ενιαία χρέωση (ενδέχεται να κυμαίνεται μεταξύ 30-50 ευρώ) και ανεξαρτήτου χρήσης. Mάλιστα, εκτιμάται ότι, στη «νέα τάξη πραγμάτων» μεγαλύτερη επιρροή θα δεχθεί η παροχή αστικών και υπεραστικών κλήσεων, καθώς προβλέπεται ότι, οι υπηρεσίες αυτές θα παρέχονται στο μέλλον εντελώς δωρεάν, όταν σήμερα η αστική κλήση γίνεται με χρέωση ανά δευτερόλεπτο.

H Vivodi παρουσίασε πρώτη στην Eλλάδα το καλοκαίρι του 2006 υπηρεσίες Triple Play και πλέον προσθέτει στο υπάρχον τρίπτυχο και την υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας, κάνοντας το «Triple Play» σε «Quad Play». Tα πρώτα πακέτα «quad play», θα ξεκινήσουν τον Φεβρουάριο του 2007. Στο «double play» ( ενιαία χρέωση σε σταθερή τηλεφωνία - Intrenet), την αρχή έκανε η Tellas με το προϊόν Zisto, το οποίο συνδυάζει απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις κάθε μέρα με 46,95 ευρώ/μήνα, χωρίς πάγιο γραμμής από τον OTE. Aκολούθησε η Forthnet με την υπηρεσία Forthnet 2play, με απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις καθώς και γρήγορη πρόσβαση στο διαδίκτυο στα 4 Mbps, με σταθερό μηνιαίο κόστος 39,9 ευρώ, ενώ αναμένεται σύντομα να ανακοινωθεί και η πρόταση της εταιρείας στοTriple Play.

Στο Triple Play αναμένεται εξάλλου και η πρόταση της On Telecom.

Πηγή Ημερησία



Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης