Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις
Αλλες ειδήσεις

Θετική η ΕΛ.ΣΤΑΤ. για πληρωμή του ΕΝ.Φ.Ι.Α. έως και τον Φεβρουάριο 2015

Στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, η απάντηση της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, αναφορικά με το ερώτημα που είχε απευθύνει το υπουργείο Οικονομικών για την πληρωμή του ΕΝΦΙΑ σε δόσεις πέραν του Δεκεμβρίου.

Στην απάντηση σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αναφέρεται ότι φορολογικά έσοδα που εισπράττονται έως το τέλος Φεβρουαρίου και αφορούν φόρους που έχουν βεβαιωθεί στο προηγούμενο έτος, δημοσιονομικά λογίζονται σε αυτό. Κατά συνέπεια η πληρωμή του ΕΝΦΙΑ μπορεί να γίνει έως και το τέλος Φεβρουαρίου, ενώ από την απάντηση μένει ανοικτό το ενδεχόμενο για επέκταση της πληρωμής του φόρου και πέραν του Φεβρουαρίου, κάτι το οποίο θα εξαρτηθεί από την εισπραξιμότητά του.

Σημειώνεται ότι αν ο φόρος τελικά πληρωθεί μέχρι και το Φεβρουάριο, οι φορολογούμενοι θα μπορέσουν να τον εξοφλήσουν σε έξι δόσεις με την πρώτη δόση να λήγει στο τέλος Σεπτεμβρίου, ενώ ο αριθμός των δόσεων θα αυξηθεί εάν τελικά η τελευταία δόση μεταφερθεί και πέραν του Φεβρουαρίου.


Πηγή:www.capital.gr


Ετικέτες για αναζήτηση ΕΝΦΙΑ έσοδα


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
Up
Close
Close
Κλείσιμο