Ειδήσεις Τεχνολογία

Ο Πρώτος SideShow Φορητός Υπολογιστής στον κόσμο από την ASUS

ASUS παρουσίασε μια τελείως νέα πρόταση στο χώρο των φορητών υπολογιστών με την επαναστατική σειρά W5Fe. Ο μικρός και πλατύς φορητός υπολογιστής των 12” με προηγμένη τεχνολογία SideShow - εξωτερική βοηθητική οθόνη στο κάλυμμα LCD του

Η ASUS παρουσίασε μια τελείως νέα πρόταση στο χώρο των φορητών υπολογιστών με την επαναστατική σειρά W5Fe. Ο μικρός και πλατύς φορητός υπολογιστής των 12” με προηγμένη τεχνολογία SideShow - εξωτερική βοηθητική οθόνη στο κάλυμμα LCD του υπολογιστή - προσφέρει υψηλή φορητότητα σε συνδυασμό με γρήγορη και εύκολη πρόσβαση δεδομένων. Γνωστή για την υψηλή ποιότητα κατασκευής της, η ASUS παίρνει για μία ακόμα μια φορά το προβάδισμα στη νέα εποχή των Microsoft Vista.

O φορητός υπολογιστής W5Fe, βασισμένος στο βραβευμένο σχεδιασμό της σειράς W5, είναι πλήρως εξοπλισμένος με μία ευρεία ποικιλία χαρακτηριστικών αποκλειστικών για την ASUS, συμπεριλαμβανομένων των τεχνολογιών οθόνης για βελτιωμένη εμπειρία ψηφιακής ψυχαγωγίας, καθώς και περιστρεφόμενη webcam υψηλής απόδοσης για ασύρματη video επικοινωνία. Ο διαξονικός σχεδιασμός με υποδοχή κάρτας και Bluetooth 2.0+EDR διασφαλίζει ευρεία συνδεσιμότητα, καθώς και άφθονο χώρο αποθήκευσης δεδομένων.

Με την κυκλοφορία του Λειτουργικού Συστήματος Microsoft Vista, οι φορητοί υπολογιστές είναι πλέον σε θέση να εκτελούν ακόμα πιο απαιτητικά λειτουργίες σε επίπεδο επεξεργαστή, οι οποίες αναμένεται να βελτιώσουν τις σημερινές επιδόσεις των υπολογιστών. Η τεχνολογία SideShow είναι ένα ανεξάρτητο λειτουργικό σύστημα που μπορεί να ενεργοποιηθεί χωρίς να χρειάζεται η ενεργοποίηση ολόκληρου του συστήματος. Χάρη στην ενσωματωμένη μνήμη flash, οι χρήστες μπορούν να αποθηκεύουν επιλεγμένα δεδομένα στο SideShow σε μορφή κειμένου, εικόνας ή ήχου, για να τα απολαύσουν αργότερα. Το εξωτερικό αυτό σύστημα είναι καλά συγχρονισμένο με το κεντρικό λειτουργικό σύστημα, ενώ οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να το ρυθμίσουν για αυτόματη ενημέρωση του outlook (emails, ημερολόγιο και ραντεβού) κάθε φορά που ενεργοποιείται το κεντρικό σύστημα, ώστε να διασφαλίζεται αυτόματα η συνέπεια των στοιχείων.

Η βοηθητική εξωτερική οθόνη του W5Fe προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε πλήθος πληροφοριών όπως τα ραντεβού σας, τον τηλεφωνικό σας κατάλογο, διευθύνσεις και πρόσφατα e-mails. Η δυνατότητα αυτή αποτελεί ένα πολύ πρακτικό εργαλείο όταν, για παράδειγμα, πρέπει να συμβουλευτείτε γρήγορα την ατζέντα των ραντεβού σας μέσα σε ένα στριμωγμένο ασανσέρ. Από πλευράς ψυχαγωγίας, η εξωτερική οθόνη μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να βλέπετε φωτογραφίες, να ακούτε μουσική ή να παίζετε παιχνίδια όπως πασιέντζα. Ακόμα, το SideShow μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως φορητή συσκευή πλοήγησης και να οδηγεί το δρόμο σας μέσω της προβολής ενός χάρτη!

Προδιαγραφές
- Intel® Core™2 Duo Processors T7600/T7400/T7200/T5600/T5500
- Mobile Intel® 945GM Express Chipset
- Intel® PRO/Wireless 3945ABG Network Connection
- Genuine Windows® Vista Home Premium
- DDR2 533/667 MHz, up to 1536 MB
- 12.1" WXGA Color Shine & Crystal Shine LCD
- SATA 80/120/160 GB
- 1.3M pixel web-camera
- 802.11a/b/g, Bluetooth®V2.0+EDR
- 3x USB, 1x TV-Out, 1x Card-Reader, 1x Express Card, 1x VGA
- 30.5 x 22 x 3.1cm, 1.7kg (3-cell battery pack)
- Εξωτερική Οθόνη SideShow
- Display: 2.8" QVGA TFT LCD
- Flash: 1G NAND Flash 
 
Πηγή EEXI
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο