Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Τέλη Αυγούστου οι διορθώσεις στον ΕΝΦΙΑ

Με νομοθετική ρύθμιση μετά τις 26 Αυγούστου - οπότε θα ανοίξει το θερινό τμήμα - θα έρθουν στη Βουλή οι διορθώσεις για τον ΕΝΦΙΑ.

Οι δόσεις θα αρχίσουν να καταβάλλονται από τα τέλη Σεπτεμβρίου μέχρι και τα τέλη Ιανουαρίου, ενώ δεν αποκλείεται - σύμφωνα με πληροφορίες - να αυξηθεί ο αριθμός τους σε 6, με την τελευταία δόση να πληρώνεται στα τέλη Φεβρουαρίου.

Τα νέα εκκαθαριστικά, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα πρέπει να αναμένονται περίπου στα μέσα Σεπτεμβρίου και η εφαρμογή του Taxis για τα τροποποιητικά Ε9 θα ανοίξει μετά τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Οι αλλαγές στο υπολογισμό του ΕΝΦΙΑ δεν αλλάζουν το στόχο για βεβαιώσεις 3,2 δισ και εισπράξεις 2,65 δισ ευρω.

Οι ελαφρύνσεις που σχεδιάζονται αφορούν τα οικόπεδα και τα ακίνητα που ειναι εντός σχεδίου αλλά εκτός συστήματος αντικειμενικών αξιών


Πηγή: http://www.skai.gr/
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο