Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις
Αλλες ειδήσεις

Μέσα στις επόμενες ώρες αποφάσεις και ανακοινώσεις για τον ΕΝ.Φ.Ι.Α.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος ανέφερε ότι το λάθος έγινε από αλυσίδα προσώπων

Μέσα στην ημέρα θα ανακοινωθούν οι αποφάσεις για τον ΕΝΦΙΑ. Όπως δήλωσε το πρωί της Πέμπτης η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, μιλώντας στον ΑΝΤ1 μέσα στην ημέρα θα ανακοινωθεί η απόφαση για τη διόρθωση των λαθών που φούσκωσε τα εκκαθαριστικά.

"Αυτό αποδεικνύει ότι το κράτος είμαστε εμείς. Δεν το έκανε ο Σαμαράς, ο Παυλόπουλος ή ο Λαφαζάνης, το λάθος έγινε σε μια αλυσίδα ανθρώπων. Κάποιος έκανε το λάθος, κάποιος δεν επαλήθευσε, κτλ", σημείωσε σχετικά.

Η κ. Βούλτεψη αναγνώρισε ότι οι φόροι που έχουν επιβληθεί στους πολίτες είναι υπερβολικοί και τους χαρακτήρισε "έκτακτους" κάνοντας επιπλέον λόγο για προσωρινότητά τους.

"Όλα αυτά που γίνονται στη χώρα, γίνονται λόγω έκτακτης ανάγκης. Η βαριά αυτή φορολογία είναι σε δρόμο εξόδου, είναι έκτακτη και θα σταματήσει. Διαπραγματευόμαστε για το χρέος, το οποίο και επίσημα κηρύσσεται βιώσιμο" είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με το δημοσίευμα του Reuters, σύμφωνα με το οποίο η τρόικα στην Ελλάδα θα αντικατασταθεί από την Task Force, σχολίασε: "Δεν επιβεβαιώνουμε δημοσιεύματα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το πρόγραμμα πάει καλά και το χρέος μας θα γίνει βιώσιμο, θα ακολουθηθεί το πρόγραμμα των αξιολογήσεων και τότε θα φτάσουμε το στόχο μας. Νέο πρόγραμμα, νέο μνημόνιο δεν υπάρχει. Η Ελλάδα μπορεί να χρηματοδοτείται από τους εταίρους της".

Σημειώνεται πως στο τηλεοπτικό στούντιο σημειώθηκε έντονη κόντρα της κυβερνητικής εκπροσώπου με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Λαφαζάνη, με αφορμή τόσο τον ΕΝΦΙΑ όσο και την Αργεντινή.Πηγή: news.gr


Ετικέτες για αναζήτηση task force Task Force


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
Up
Close
Close
Κλείσιμο