Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Νέα προκήρυξη το Μάρτιο για επενδύσεις από ΜΜΕ

Αναφερόμενος στην πορεία του επενδυτικού νόμου 3299, ο υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Χρήστος Φώλιας δήλωσε σήμερα ότι έχουν υποβληθεί 4.400 αιτήσεις, συνολικού προϋπολογισμού 11,820 δισ. ευρώ και επιχορήγησης πέντε δισ

Αναφερόμενος στην πορεία του επενδυτικού νόμου 3299, ο υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Χρήστος Φώλιας δήλωσε σήμερα ότι έχουν υποβληθεί 4.400 αιτήσεις, συνολικού προϋπολογισμού 11,820 δισ. ευρώ και επιχορήγησης πέντε δισ. ευρώ.

Ως τώρα έχουν εγκριθεί 2.649 αιτήσεις, συνολικής δαπάνης 4,745 δισ. ευρώ και επιχορήγησης άνω των 2 δισ. ευρώ, ενώ έχουν γίνει εκταμιεύσεις 155 εκατ. ευρώ.

Νέα προκήρυξη για ΜΜΕ

Ο κ. Φώλιας είπε ότι θα υπάρξει και νέα προκήρυξη για μικρομεσαίες επιχειρήσεις που θα θελήσουν να επενδύσουν. Η προκήρυξη θα γίνει το Μάρτιο, ειδικά για εμπορικές επιχειρήσεις και επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών και θα είναι 20 εκατ. ευρώ και θα προβλέπει δαπάνη 200 εκατ. ευρώ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο