Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Να μειωθεί η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης στα επίπεδα του 2011, ζητά η ΓΣΕΒΕΕ

ΓΣΕΒΕΕ
http://www.gsevee.gr

Η ΓΣΕΒΕΕ στηρίζει την προσπάθεια της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων (Π.Ο.Π.Ε.Κ), για την μείωση του Ε.Φ.Κ στο πετρέλαιο θέρμανσης στα επίπεδα του 2011.

Η αποτυχία του μέτρου της εξίσωσης του Ε.Φ.Κ στο πετρέλαιο θέρμανσης ήταν δεδομένη από την πρώτη στιγμή και επιβεβαιώθηκε πλέον και επισήμως από τα στοιχεία του Γεν. Λογιστηρίου και από τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών κ. Σταϊκούρα.

Η αποτυχία του μέτρου της εξίσωσης του Ε.Φ.Κ στο πετρέλαιο θέρμανσης, στέρησε από χιλιάδες οικονομικά εξαθλιωμένες οικογένειες το αγαθό της θέρμανσης, συρρίκνωσε δραματικά τα δημόσια έσοδα κατά 750 εκ. ευρώ, ενώ παράλληλα η κατανάλωση μειώθηκε κατά 70% περίπου, έχοντας ως συνεπακόλουθο τις αρνητικές επιπτώσεις στον τζίρο των επιχειρήσεων που διακινούν πετρέλαιο θέρμανσης και τη διόγκωση των οικονομικών τους προβλημάτων.

Η ΓΣΕΒΕΕ ζητά από τον Υπουργό Οικονομικών την επαναφορά του Ε.Φ.Κ στο πετρέλαιο θέρμανσης στα επίπεδα του 2011, δηλαδή 60€ το χιλιόλιτρο, για την ερχόμενη χειμερινή περίοδο 2014-2015.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο