Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Αλογοσκούφης: Εξαγγελία Συντονιστικής Επιτροπής Εποπτικών Οργάνων

Συντονιστική Επιτροπή Εποπτικών Οργάνων εξήγγειλε ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γ. Αλογοσκούφης στο Συνέδριο της Κεφαλαιαγοράς...

Συντονιστική Επιτροπή Εποπτικών Οργάνων εξήγγειλε ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γ. Αλογοσκούφης στο Συνέδριο της Κεφαλαιαγοράς.

Στον φορέα θα συμμετέχουν η Τράπεζα της Ελλάδος, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και η Επιτροπή Εποπτείας της Ιδιωτικής Ασφάλισης με άσκηση εκ περιτροπής της προεδρίας.

Στο συνέδριο της Κεφαλαιαγοράς με θέμα «Αλληλεπίδραση εποπτικών αρχών και εποπτευομένων φορέων και η ανταγωνιστικότητα της αγοράς? που διοργανώνεται από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς» κάποιες επιφυλάξεις εκδήλωσε ο πρόεδρος του ΣΕΒ κ. Δημήτρης Δασκαλόπουλος οποίος ζήτησε να διεξαχθούν συζητήσεις πριν τη σύσταση του συγκεκριμένου Οργάνου, που πάντως λειτουργεί κατά τα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Η σχετική ρύθμιση θα περιληφθεί στο υπό κατάθεση νομοσχέδιο του υπουργείου στη Βουλή σχετικό με θέματα αγοράς και υιοθέτησης κοινοτικών οδηγιών.

Πηγή Ημερησία
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο