Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

ΓΣΕΕ - Να αναιρεθεί άμεσα η απόφαση για τον επιχειρηματία της Μανωλάδας

Δελτίο Τύπου - Να αναιρεθεί άμεσα η απόφαση για τον επιχειρηματία της Μανωλάδας
--------------------------------------------------------------------------------

Η ΓΣΕΕ από την πρώτη στιγμή εξέφρασε τη διαμαρτυρία της σχετικά με την αθώωση του επιχειρηματία και ενός υπαλλήλου του για την εγκληματική ενέργεια τραυματισμού 35 αλλοδαπών εργατών που δούλευαν στη συγκομιδή φράουλας στη Μανωλάδα.

Η Συνομοσπονδία χαιρετίζει σήμερα την άμεση αντίδραση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου και ζητά την αναίρεση της απόφασης.


Είναι ελπιδοφόρο το γεγονός ότι η ανώτατη εισαγγελική λειτουργός μετά τις έντονες διαμαρτυρίες συνδικαλιστικών, κοινωνικών και πολιτικών φορέων, ζήτησε να λάβει γνώση της απόφασης του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Πατρών αλλά και του συνόλου της δικογραφίας.

Είναι αδιανόητο πώς ο τραυματισμός 35 ανθρώπων με πυροβόλα όπλα επειδή διεκδίκησαν τα δεδουλευμένα τους, χαρακτηρίζεται απλή σωματική βλάβη και συνέργεια σ αυτήν ενός άλλου.

Δεν είναι δυνατόν κακουργηματικές πράξεις κατά τις ίδιας της ανθρώπινης ζωής να μένουν ατιμώρητες και εμμέσως να ενθαρρύνονται.  

Η ΓΣΕΕ θεωρεί ορόσημο την συγκεκριμένη υπόθεση και θα συνεχίσει να την παρακολουθεί στενά.  

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο