Ειδήσεις Τεχνολογία

Μεγάλη προσφορά σε επιχειρήσεις από τον ΟΤΕ

Με μια νέα μεγάλη προσφορά, ο ΟΤΕ κάνει ακόμα πιο προσιτή στις επιχειρήσεις την απόκτηση των ευκολομνημόνευτων αριθμών Freephone και Onephone. Συγκεκριμένα, ο ΟΤΕ μειώνει στο μισό το εφάπαξ τέλος των Πλατινένιων Αριθμών 1 και 2 που είναι...

Με μια νέα μεγάλη προσφορά, ο ΟΤΕ κάνει ακόμα πιο προσιτή στις επιχειρήσεις την απόκτηση των ευκολομνημόνευτων αριθμών Freephone και Onephone. Συγκεκριμένα, ο ΟΤΕ μειώνει στο μισό το εφάπαξ τέλος των Πλατινένιων Αριθμών 1 και 2 που είναι οι πλέον ευκολομνημόνευτοι αριθμοί της αγοράς και είναι της μορφής:

Για τους Freephone: 800 800 ΧΧΧΧ

Για τους Onephone: 801 801 ΧΧΧΧ

Με τα μειωμένα εφάπαξ τέλη στους Πλατινένιους Αριθμούς 1 και 2 οι επιχειρήσεις κερδίζουν έως και 750 ευρώ, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνουν την ποιότητα εξυπηρέτησης των πελατών τους, παρέχοντάς τους αμεσότητα με την ελάχιστη ή καθόλου χρέωση.

Οι επιχειρήσεις μπορούν να επωφεληθούν από την προσφορά του ΟΤΕ μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2007.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν οι αριθμοί Freephone και Onephone, καθώς και για παραγγελίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το κοντινότερο σε αυτούς κατάστημα του Δικτύου Καταστημάτων ΟΤΕ/OTESHOP, το ηλεκτρονικό κατάστημα του ΟΤΕ στη διεύθυνση www.oteshop.gr ή να τηλεφωνήσουν χωρίς χρέωση στο 800 11 97700. 
 
Πηγή EEXI
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο