Ειδήσεις Ανακοινώσεις ΥΠ.ΟΙΚ. - ΙΚΑ - ΟΑΕΔ

Π.Ο.Ε.-Δ.Ο.Υ.: Δεν συμμετέχουμε στην αξιολόγηση

ΠΟΕ-ΔΟΥ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΛΕΩΧΑΡΟΥΣ 2 - 10562 - ΑΘΗΝΑ - ΤΗΛ.: 210-3622707 - FAX: 210-3638782 - www.poedoy.gr - email: [email protected]

ΑΠΟΦΑΣΗ  ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΠΟΕ ΔΟΥ  (18.07.14) ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Το Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕ ΔΟΥ, στη σημερινή του συνεδρίαση, λαμβάνοντας υπόψη και τις εξελίξεις σε σχέση με την προσφυγή της Κυβέρνησης στα δικαστήρια για την απεργία της ΑΔΕΔΥ, αποφάσισε να εντείνει τις προσπάθειες και τον αγώνα του, ενάντια στο νόμο για την «αξιολόγηση» και την κατάργηση του Ν. 4250/2014 στην πράξη.

Στο πλαίσιο αυτό, το Γενικό Συμβούλιο αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ τα παρακάτω:

•  Καλεί όλους τους συναδέλφους να μην συμμετέχουν, με οποιοδήποτε τρόπο, στη διαδικασία υλοποίησης του συγκεκριμένου νόμου.
•  Καλεί όλους τους συναδέλφους να μην συμπληρώσουν και να μην καταθέσουν Φύλλα Αξιολόγησης.
•  Καλεί όλους τους συναδέλφους, εφόσον τους παραδοθούν τα Φύλλα Αξιολόγησης, συλλογικά να τα καταθέσουν στους Συλλόγους τους, οι οποίοι πρέπει να πάρουν πρωτοβουλίες προς αυτήν την κατεύθυνση.
•  Καλεί όσους συναδέλφους έχουν  (για διάφορους λόγους) καταθέσει Φύλλα Αξιολόγησης, να τα ανακαλέσουν και να τα καταθέσουν στο Σύλλογό τους.
•  Η Ομοσπονδία θα καλύψει  και θα στηρίξει με όλα τα μέσα που διαθέτει, όσους συναδέλφους, τυχόν εκβιασθούν ή πιεσθούν, προκειμένου να πάρουν μέρος στη διαδικασία της Αξιολόγησης.
•  Όσοι συμμετέχουν στη διαδικασία της αξιολόγησης, με την ιδιότητα του αξιολογητή, δεν έχουν θέση στα σωματεία μας.
•  Να πραγματοποιηθεί σύσκεψη της ΠΟΕ ΔΟΥ, με τους Γενικούς Διευθυντές, Διευθυντές, Προϊσταμένους, Τμηματάρχες για το θέμα της Αξιολόγησης.
•  Καλεί την ΑΔΕΔΥ να συγκαλέσει εκ νέου το Γενικό Συμβούλιο, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις συνέχισης των κινητοποιήσεων, ενάντια στην αξιολόγηση.

 

Η ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Γ. Σ.                             

ΚΙΟΥΤΣΟΥΚΙΟΖΟΓΛΟΥ ΑΝΝΑ                        

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ Γ. Σ.

ΜΠΑΡΜΠΑΡΙΤΣΑΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ

Ετικέτες για αναζήτηση ΠΟΕ-ΔΟΥ αξιολόγηση ΑΔΕΔΥ


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο