Ειδήσεις Εργατικά Ασφαλιστικά

Νέα πανελλαδική απεργία σε όλο τον κλάδο του εμπορίου την Κυριακή 20/7

 


Αθήνα, 17 Ιουλίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ    

ΟΥΤΕ 7 – ΟΥΤΕ 52 ΚΥΡΙΑΚΕΣ!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ: ΓΙΑ  ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ

Η ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ!

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ  ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 20.7.2014


Η Ομοσπονδία μας, μαζί με τα σωματεία – μέλη της και όλους τους εργαζόμενους στο Εμπόριο, δεν υποστέλλει τη σημαία του αγώνα και της αντίστασης μας, ενάντια στο καταστροφικό για τον κλάδο και τους εργαζόμενους ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ.

Με απόφαση της Διοίκησης της ΟΙΥΕ προκηρύσσεται

ΝΕΑ  ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ- ΑΡΓΙΑΣ!

ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΡΓΙΑ!

ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΑΠΕΡΓΙΑ!


Για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή, στις 20.7.2014, τα εμπορικά καταστήματα πρόκειται να ξαναλειτουργήσουν!

Αυτή τη φορά στο πλαίσιο της εφαρμογής του μνημονιακού Ν. 4177/2013, ο οποίος προβλέπει την ελεύθερη κυριακάτικη λειτουργία όλων των καταστημάτων 7 Κυριακές το χρόνο όλων των καταστημάτων (μικρών και μεγάλων) σε όλη τη χώρα κατά την περίοδο των θερινών εκπτώσεων.

Για ακόμα μία Κυριακή, οι εργαζόμενοι καλούνται να γίνουν δούλοι!!!

Καλούνται για μια ακόμα φορά να μην ξεκουραστούν, να ξαναδουλέψουν δωρεάν για τους εργοδότες – ιδίως στις μεγάλες αλυσίδες, στα malls, στα εκπτωτικά χωριά και στους πολυεθνικούς ομίλους- χωρίς καν να πάρουν πρόσθετη αμοιβή ή πρόσθετο ρεπό, στο όνομα της «ανταγωνιστικότητας» της οικονομίας και της δήθεν «ελεύθερης λειτουργίας» της αγοράς.

Η Κυβέρνηση της Τρόικας μαζί με τους μεγαλοεργοδότες συνεχίζει να καταστρέφει το Εμπόριο και τους Εργαζόμενους μέσα από την Κυριακάτικη λειτουργία των καταστημάτων.

Εμείς τους ξαναλέμε: ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ

ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ!

ΚΑΛΟΥΜΕ

ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ, ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΟΙΥΕ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ!

Για την ΟΙΥΕ


Ετικέτες για αναζήτηση Κυριακές απεργία καταστήματα ΟΙΥΕ


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο