Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

Προσφορά για εξαγορά της Forthnet κατέθεσαν Wind και Vodafone

Σύμφωνα με απάντηση της εταιρίας στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς

Κοινή μη δεσμευτική πρόταση υπέβαλαν οι εταιρείες Vodafone και Wind για την απόκτηση του συνόλου των μετοχών της εταιρείας Forthnet ΑΕ που δεν κατέχουν, όπως ανακοίνωσε η τελευταία στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Συγκεκριμένα, σε απάντηση της Forthnet σε σχετικό ερώτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, διευκρινίζεται ότι η κοινή μη δεσμευτική προσφορά υπεβλήθη από τις εταιρείες Vodafone Group Services ltd (για λογαριασμό συνδεδεμένης με αυτή επιχειρήσεως) και Wind Hellas Τηλεπικοινωνίες ΑΕ προς το διοικητικό της συμβούλιο.

Η πρόταση αφορά στην πιθανή απόκτηση του συνόλου των μετοχών της Forthnet, οι οποίες δεν ανήκουν στην κυριότητα των δύο εταιρειών έναντι ενδεικτικού και τελούμενου από αιρέσεις τιμήματος που κυμαίνεται μεταξύ 1,70 και 1,90 ευρώ ανά μετοχή.

Στην επίμαχη πρόταση συμπεριλαμβάνονται και οι όροι και προϋποθέσεις (διενέργεια οικονομικού και νομικού ελέγχου, αποκλειστικές διαπραγματεύσεις), η πλήρωση των οποίων θα μπορούσε ενδεχομένως να οδηγήσει στην υποβολή δημόσιας πρότασης προς τους μετόχους της Forthnet η οποία θα είχε την στήριξη της εταιρείας.

Περαιτέρω, η Forthnet ενημερώνει ότι δεν υπάρχει κάποια σημαντική εξέλιξη στο ζήτημα της μη δεσμευτικής προσφοράς από την εταιρεία ΟΤΕ ΑΕ για την απόκτηση της δραστηριότητας της NOVA, σε σχέση με όσα ήδη αναφέρονται στην από 1η Ιουλίου 2014 ανακοίνωση της εταιρείας.


Πηγή: newsbeast.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο