Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

ΣΥ.Π.Ε.Λ.Ε. - Διαμαρτυρία - Παράταση υποβολής δηλώσεων Φ.Ε.

ΑΘΗΝΑ 16/07/2014

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ
ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
“ΣΥΠΕΛΕ”
Σ. Γκιόκα 8 Ελευσίνα
Τηλ.2105547882
Fax 2105541411
KIN.6971689339
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Φράγκου Χριστίνα

Προς: Γενική Γραμματέας ΥΠ. OIΚ.
κ. Σαββαίδου Κατερίνα

κοιν. 1. κ. Υπουργό Οικ.
2. κ Υφ/γό Οικ.

ΘΕΜΑ: << Διαμαρτυρία-Παράταση υποβολής Δηλώσεων Φ.Ε >>


Αξιότιμη κα Γενική Γραμματέας

Μετά από έκτακτη συνεδρίαση, το ΔΣ του συλλόγου μας, λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, με την άκρως αναίτια και περίεργη, διακοπή λειτουργίας του συστήματος υποβολής Δ.Φ.Ε οικ. Έτους 2014, σε συνδυασμό με την απαράδεκτη κατάσταση λειτουργίας του ΤΑΧΙΣNET, καθ' όλη την διάρκεια υποβολής των εν λόγω δηλώσεων, και έπειτα από έντονες οχλήσεις των μελών μας, βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να διαμαρτυρηθούμε εντόνως για τη δημιουργηθείσα κατάσταση και να ζητήσουμε να ανοίξει άμεσα το σύστημα προκειμένου να ολοκληρωθεί απρόσκοπτα η υποβολή των εκκρεμών ΔΦΕ.

Ελπίζουμε ότι θα σεβαστείτε τη θέση του συνόλου του φοροτεχνών, οι οποίοι ως γνήσιοι στυλοβάτες του φορολογικού συστήματος, πάλεψαν ξενυχτώντας και με πενιχρές αμοιβές, να ανταποκριθούν στο έργο τους και θα ικανοποιήσετε το καθόλα δίκαιο αίτημα, δίνοντας τον αναγκαίο χρόνο για την ολοκλήρωση υποβολής των φετινών δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος, επαληθεύοντας το ότι το σύστημα υπάρχει για να υπηρετεί τον άνθρωπο και όχι το αντίθετο.


ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΡΓΥΡΙΑΔΗΣ

Η ΤΑΜΙΑΣ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΦΡΑΓΚΟΥ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο