Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Σ.Ο.Λ. Μαγνησίας - «Να εφαρμοστεί και το πνεύμα του νόμου και όχι μόνο το γράμμα»

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΣΟΛ

ΓΡΑΦΕΙΑ: ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ 76, ΒΟΛΟΣ
e-mail [email protected]
Τηλ 2421035453

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Οικονομολόγων Λογιστών Μαγνησίας στην χθεσινή (15/7/2014) έκτακτη συνεδρίασή του αποφάσισε:

1. Να συγκαλέσει έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου με κύριο θέμα τη λήψη απόφασης για την οργάνωση της μορφής του αγώνα και των κινητοποιήσεων ενάντια στην εμπαιγμό και την ανάλγητη στάση του Υπουργείου Οικονομικών απέναντι στον επαγγελματία λογιστή, αυτόν που ετοιμάζει, καταχωρεί, αποστέλλει και υλοποιεί πλέον ότι η Δημόσια Διοίκηση δεν μπορούσε επί σειρά ετών να καταφέρει μέσω των υποδομών της

2. Να αποστείλει στα μέλη του, για ανάγνωση μηνυτήρια αναφορά κατά του υπουργείου που έχει ετοιμάσει η διαδικτυακή ομάδα παρέμβασης λογιστών φοροτεχνικών ώστε να υπογραφεί από τα μέλη στο: https://sites.google.com/site/accvotegr/menyteria-anaphora

3. Να αποστείλει στα μέσα μαζικής επικοινωνίας και σε διαδικτυακούς τόπους την επιστολή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Οικονομολόγων Ελευθέρων Επαγγελματιών σχετικά με το κλείσιμο της εφαρμογής της υποβολής των φορολογικών δηλώσεων.

4. Να αποστείλει στα μέσα μαζικής επικοινωνίας και σε διαδικτυακούς τόπους κείμενο το οποίο συντάχθηκε από δύο συναδέλφους, τους Κωνσταντίνο Γραβιά και Κωνσταντίνο Κουλογιάννη, με τίτλο «Αφού δεν τηρήσατε τον νόμο, γιατί δεν δείξατε λίγο φιλότιμο» το οποίο ασπάζεται και πιστεύει ότι εκφράζει όλους τους συναδέλφους οικονομολόγους λογιστές.

Τέλος, ο πρόεδρος του ΣΟΛ εξέφρασε στη νέα ΓΓΔΕ κα. Αικ. Σαββαΐδου, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τους υπεύθυνους του γραφείου της, την δυσαρέσκεια των μελών μας και απαίτησε να εφαρμοστεί και το πνεύμα του νόμου και όχι μόνο το γράμμα.

Για τον ΣΟΛ Μαγνησίας

Ο Πρόεδρος                                               
Παπανδρέου Αριστείδης                                      

Ο Γραμματέας
Μαλιαγκάνης Γεώργιος
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο