Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Ο Σύλλογος Λογιστών Ν.Χανίων καλεί όλους τους Συλλόγους της Χώρας σε κοινή δράση

Συνάδελφοι,

σας παρακαλούμε να προχωρήσετε σε κοινές δράσεις.

Πρέπει να υπάρχει πίεση από παντού. Η Ομοσπονδία στο Υπουργείο και εμείς από κάθε Νομό.

Στα Χανιά θα ξεκινήσουμε την προσπάθεια σήμερα στις 11:00


Μ ε ε κ τ ί μ η σ η
εκ του Συλλόγου Αδειούχων Λογιστών Φοροτεχνικών Ν. Χανίων


Σύλλογος Αδειούχων Λογιστών – Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ν. Χανίων
Μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών (Π.Ο.Φ.Ε.Ε.)
ΔΝΣΗ: Β. ΚΟΡΝΑΡΟΥ 30 – ΧΑΝΙΑ * Τηλ. 28210-71581, fax 28210-36470
* e-mail: [email protected]

Χανιά, 15/07/2014

ΠΡΟΣ ΤΟΝ

1. ΠΟΦΕΕ
2. Μ.Μ.Ε. Φορολογικού περιεχομένου

Όλοι στο γραφείο της Εφόρου Χανίων Τετάρτη στις 11:00
(Προ συνάντηση στην είσοδο της Δ.Ο.Υ.)

Συνάδελφοι,

μια από τις αποφάσεις μας ενάντια στην συμπεριφορά του Υπουργείου σχετικά με την διακοπή της δυνατότητας υποβολής εμπρόθεσμων φορολογικών δηλώσεων είναι η συγκέντρωση του Δ/Σ του Συλλόγου, των συναδέλφων που αντιμετωπίζουν πρόβλημα καθώς και των αλληλέγγυων συναδέλφων στο γραφείο της Εφόρου Χανίων, αύριο 16/7 (προ συγκέντρωση στην είσοδο της Δ.Ο.Υ. Στις 11:00) όπου θα απαιτηθεί η επικοινωνία με την κ Σαββαΐδου καθώς και η επίλυση του προβλήματος που έχει προκύψει.

Η θέση μας είναι πάγια. Είμαστε αντίθετοι σε πρακτικές όπου απαιτείται συμμόρφωση των πολιτών ενώ η Διοίκηση δεν συμμορφώνεται η ίδια με τον Νόμο.

Γιατί δεν συμμορφώθηκε με τον Ν.2238/1994 άρθ 62 παρ.1 η Διοίκηση ώστε να τηρηθεί το χρονικό διάστημα των 5 μηνών υποβολής των δηλώσεων ώστε να πέσουν στην παγίδα των προστίμων πλήθος πολιτών;

Γιατί δεν συμμορφώθηκε με τον Ν.2238/1994 άρθρ 62 παρ 1ε η Διοίκηση και διέκοψε την λειτουργία του taxis σε διαφορετικό χρόνο από ότι ορίζουν οι διατάξεις ώστε να πέσουν στην παγίδα των προστίμων πλήθος λογιστών ;

Γιατί δεν συμμορφώθηκε με την ΠΟΛ.1146/19.5.2014 η Διοίκηση και καθυστέρησε 4,5 μήνες να θέσει σε λειτουργία τις εμπρόθεσμες τροποποιητικές δηλώσεις αφήνοντας μόνο 7 μέρες ώστε να πέσουν πλήθος πολιτών στην παγίδα των προστίμων;

Μα τι κράτος είναι αυτό που ζητά συμμόρφωση χωρίς αυτό το ίδιο να συμμορφώνεται με τους Νόμους;

Αντιδρούμε λοιπόν, όλοι μαζί ενάντια σε αυτές τις πρακτικές απαιτώντας από την Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων να δώσει άμεσα λύση τουλάχιστον μίας εβδομάδας εμπρόθεσμων υποβολών στις φορολογικές δηλώσεις.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΤΜΒΟΥΛΙΟ
ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΕ ΔΗΛΏΣΕΙΣ
ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΣΥΝΆΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥΣ

ΟΣΟΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 16/7 ΚΑΙ ΩΡΑ 11:00 ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ Δ.Ο.Υ.
όπου θα απαιτηθεί η επικοινωνία με την κ Σαββαΐδου καθώς και η επίλυση του προβλήματος που έχει προκύψει.

Καλούμε όλους τους Συλλόγους της Χώρας να συμμετάσχουν σε παρόμοιες εκδηλώσεις αντίδρασης

Καλούμε την Ομοσπονδία να αντιδράσει και να συντονίσει αντιδράσεις σε όλη την Ελλάδα


Μ ε ε κ τ ί μ η σ η
εκ του Συλλόγου Αδειούχων Λογιστών Φοροτεχνικών Ν. Χανίων

Ο Πρόεδρος
Σταυρουλάκης Κωνσταντίνος,

Ο Αντιπρόεδρος
Κυπραίος Κωνσταντίνος,

Ο Γραμματέας
Κελάκης Μιχαήλ,

Ο Ταμίας
Παπαδάκης Ιωάννης,

Το Μέλος
Πετράκης Νικόλαος
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο