Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Ε.Φ.Ε.Ε. Κεφαλληνίας και Ιθάκης - Επιστολή προς το Υπ. Οικονομικών

ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ
Hλία Ζερβού 19,Αργοστόλι
Τηλ.2671027527
Email: [email protected]

Προς κ.Υπουργό Οικονομικών  Γκίκα Χαρδούβελη

Κοιν.υφυπουργό Οικονομικών Χ.Μαυραγάνη
Γεν.γραμματέα εσόδων

Είναι λυπηρό να αγνοείτε ένα κλάδο και να συμπεριφέρεστε με απαράδεκτο τρόπο στο θέμα της υποβολής των  φορολογικών δηλώσεων.

Επιβάλλεται να δοθεί εύλογη παράταση  προκειμένου να υποβληθούν όλες οι δηλώσεις και είστε υποχρεωμένοι όπως η υποβολή των δηλώσεων λειτουργεί απρόσκοπτα και σωστά και όχι μόνο τις μεταμεσονύκτιες ώρες που μας προτείνουν οι γραφικές ανακοινώσεις του υπουργείου.

Επειδή έρχεται πολύ σύντομα το άλλο μεγάλο θέμα με τις συγκεντρωτικές τιμολογίων ,θα πρέπει άμεσα να υπάρξει κατάργηση του χρόνου και τρόπου υποβολής  και να επανέλθουμε στην ετήσια υποβολή.

Τα λογιστικά γραφεία αδυνατούν να ανταπεξέλθουν έως τέλος Ιουλίου και σε αυτήν την υποχρέωση και πιστεύουμε ότι θα πρέπει άμεσα να δοθεί λύση στο πρόβλημα αυτό.

ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014

Για το ΔΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Μ.ΒΑΣΙΛΑΤΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
Δ.ΚΟΡΣΙΑΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΑΡΙΑ ΤΣΙΛΙΜΙΔΟΥ

ΤΑΜΙΑΣ
Σ.ΜΑΡΚΑΤΟΣ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο