Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Αίτημα για παράταση δηλώσεων από το Σύλλογο φοροτεχνικών νομού Φθιώτιδας και Ευρυτανίας

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ και ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΖΗ 17Α - 351 00 ΛΑΜΙΑ
Τηλ./Fax: 22310-35706 Ε-mail:[email protected]

Λαμία, 15/07/2014

ΠΡΟΣ

Το Υπουργείο Οικονομικών
Υφυπουργό Οικονομικών Κο Γεώργιο Μαυραγάνη

Κοινοποίηση
Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων Κα Αικατερίνη Σαββαϊδου
Γενικό Γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων Κο Χαράλαμπο Τσαβδάρη
Π.Ο.Φ.Ε.Ε.
TAXHEAVEN

Θέμα: Παράταση Φορολογικών Δηλώσεων Φορολογίας Εισοδήματος 2014.

Διαμαρτυρόμαστε εντόνως και εκφράζουμε την δυσαρέσκεια μας απέναντι στην ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών, για την απαξιωτική και ανάλγητη στάση που τηρεί στους συναδέλφους λογιστές, να κλειδώσει την εφαρμογή των Δηλώσεων Φορολογίας Εισοδήματος από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 14 Ιουλίου 2014.

Δεν κατανοούμε το λόγο της τιμωρητικής διάθεσης που εκφράζεται εδώ και πολύ καιρό από πλευράς του Υπουργείου, σε έναν κλάδο που έχει προσπαθήσει τα μέγιστα για την ανόρθωση της Ελληνικής Οικονομίας και την αύξηση των Δημοσίων Εσόδων.

Οι λανθασμένοι και άστοχοι χειρισμοί του Υπουργείου Οικονομικών έχουν οδηγήσει όλους εμάς τους λογιστές στην απόγνωση και στα πρόθυρα της επαγγελματικής και κοινωνικής καταστροφής.

Δεν μπορούμε να ανεχθούμε αποικιοκρατικές αντιλήψεις και εμμονές, σε μια χώρα που γέννησε την Δημοκρατία και τον διάλογο.

Ζητάμε επιτακτικά από το Υπουργείο Οικονομικών να δει τα πράγματα πιο ξεκάθαρα χωρίς αγκυλώσεις, και ως ένδειξη καλής πίστης, ας ανοίξει το σύστημα τουλάχιστον για μια εβδομάδα, από τη στιγμή κιόλας που δεν δημιουργείται πρόβλημα ως προς την καταβολή της 1ης δόσης του φόρου εισοδήματος.


Ο Πρόεδρος
Κωστόπουλος Λεωνίδας
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο