Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Αίτημα Π.Ο.Φ.Ε.Ε. για παράταση προθεσμίας υποβολής φορολογικών δηλώσεων Ε1 και Ε9

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ
Π.Ο.Φ.Ε.Ε.
Ιουλιανού 42 – 46   ΑΘΗΝΑ  Τ.Κ.104 34
Τηλ.: 210-8253445 – FAX: 210-8253446
E – mail: [email protected] Ιστοσελίδα: www.pofee.gr

Προς το Υπουργείο Οικονομικών
Υφυπουργό Οικονομικών κ. Γεώργιο Μαυραγάνη

Κοινοποίηση
• Γενική Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων κα Αικατερίνη Σαββαΐδου
• Γενικό Γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων κ. Χαράλαμπο Τσαβδάρη

ΘΕΜΑ: « Παράταση προθεσμίας υποβολής Φορολογικών δηλώσεων Ε1 και Ε9 »


Αθήνα, 14 Ιουλίου 2014
Αρ. Πρωτ. Εξερχομένου 120

Αξιότιμε Κε Υφυπουργέ,

Από τις πρώτες πρωινές ώρες η επικοινωνία(υποβολή δηλώσεων) με την Γ.Γ.Π.Σ. ήταν δύσκολη. Εδώ και τρεις ώρες πλέον το σύστημα δεν ανταποκρίνεται.

Είναι ανάγκη προς διευκόλυνση των φορολογούμενων να μείνει το σύστημα ανοικτό τόσο για την υποβολή Ε1, όσο και για την υποβολή Ε9 μέχρι και την Δευτέρα 21/7/2014.

Επίσης το σύστημα για την υποβολή τροποποιητικών δηλώσεων άνοιξε μόλις προχθές, μη δίνοντας την δυνατότητα για την διόρθωση τυχόν λαθών της μέχρι τώρα υποβολής.

Επειδή δεν δημιουργείται κάποιο δημοσιονομικό κόστος και επειδή τόσο οι φορολογούμενοι και όσο κυρίως οι λογιστές – φοροτεχνικοί παρά τον περιορισμό του συνολικού χρόνου της προθεσμίας και παρά τα πλείστα γνωστά τεχνικά προβλήματα, υπέβαλλαν μέχρι αυτήν την στιγμή το σύνολο σχεδόν των φορολογικών δηλώσεων, ελπίζουμε ότι σύντομα θα προβείτε στην σχετική ανακοίνωση, ώστε να μην υποστεί τα πρόστιμα από την εκπρόθεσμη δήλωση ακόμη και ο τελευταίος φορολογούμενος πολίτης.


Μετά τιμής
Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος
Πανίδης Ι. Αβραάμ

Ο Γενικός Γραμματέας
Καμπάνης Βασίλειος
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο