Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Παράσταση διαμαρτυρίας Συλλόγου Λογιστών Κέρκυρας

Προς
Προϊστάμενο Δ.Ο.Υ Κέρκυρας
Κ. Γάτσο Παναγιώτη

Κύριε έφορε,

Με λύπη σας ανακοινώνουμε ότι, έχουμε έτοιμες για αποστολή μέσω του taxisnet δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος, αλλά το σύστημα αδυνατεί να τις παραλάβει.


Επειδή πλέον η κατάσταση όπως διαμορφώνεται ενέχει κινδύνους για την ψυχική και σωματική μας υγεία.

Επειδή τα πρόστιμα μη υποβολής είναι αβάσταχτα.

Επειδή εμπαιζόμαστε καθημερινά από το Υπουργείο και την Γ.Γ.Π.Σ. και μας φέρονται σαν τους "τελευταίους υπαλλήλους τους", αν και γνωρίζουν ότι το σύνολο των δηλώσεων υποβάλλεται από τα λογιστικά γραφεία.

Για τους παραπάνω λόγους αλλά και πολλούς άλλους παρακαλούμε να ανευρεθεί λύση από την υπηρεσία για την απρόσκοπτη και ομαλή υποβολή των Φορολογικών Δηλώσεων.

Σε κάθε περίπτωση επιφυλασσόμαστε κάθε νομίμου δικαιώματος μας.

Κέρκυρα 14/7/2014

Οι υπογράφοντες

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο