Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Αίτημα ολιγοήμερης παράτασης των δηλώσεων από τον Σύλλογο λογιστών νομού Φλώρινας

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΟΓΙΣΤΩΝ EΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Ν.Καββαδία 3 Φλώρινα
Τηλ.: 23850-45089, 23850-44590, 23850-46820

Θέμα: Αίτημα ολιγοήμερης παράτασης των φορολογικών δηλώσεων, για την απρόσκοπτη ολοκλήρωση της διαδικασίας αποστολής τους από τα οργανωμένα λογιστικά γραφεία.

Προς το Υπουργείο Οικονομικών
Υπουργό Οικονομικών κ. Γκίκα Χαρδούβελη

Κοινοποίηση
• Υφυπουργό Οικονομικών κ. Γεώργιο Μαυραγάνη
• Γενική Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων κα. Αικατερίνη Σαββαΐδου
• Γενικό Γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων κ. Χαράλαμπο Τσαβδάρη
• Πολιτικά κόμματα της Βουλής

Κύριοι,

κατόπιν επικοινωνίας με πολλούς συναδέλφους λογιστές, οι οποίοι εκφράζουν την αγωνία τους για το θέμα λήξης σήμερα 14 Ιουλίου 2014 της υποβολής των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων, ζητάμε να δοθεί οπωσδήποτε παράταση στα οργανωμένα λογιστικά γραφεία, έτσι ώστε να μπορέσουμε εντός των επόμενων ημερών, να τακτοποιήσουμε και τις τελευταίες εκκρεμότητες που τυχόν υπάρχουν με τις δηλώσεις των πελατών μας.

Θέλουμε να κατανοήσετε, την δύσκολη θέση στην οποία βρίσκονται πολλές χιλιάδες συνάδελφοι λογιστές, οι οποίοι ως επί το πλείστον ολοκληρώνουν και με τις τελευταίες αποστολές φορολογικών δηλώσεων, εκκρεμότητες όμως υπάρχουν!

Δεν επιθυμούμε να γίνουμε κουραστικοί επαναλαμβάνοντας ξανά τους λόγους που μας οδηγούν σ’ αυτό το δίκαιο αίτημα μας, ζητάμε όμως και την δική σας κατανόηση, έτσι ώστε να μπορέσουν όλοι οι συνάδελφοι μας λογιστές, να ολοκληρώσουν μια δύσκολη έτσι και αλλιώς διαδικασία, χωρίς να εξουθενωθούν περαιτέρω, ή και να βάλουν σε κίνδυνο και την υγεία τους, ή και την ζωή τους ακόμα για να ολοκληρώσουν με 10-20-30 δηλώσεις που έχουν απομείνει στον καθένα.

Γνωρίζετε άλλωστε, ότι μια παράταση τώρα, δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα στα ζητήματα του Υπουργείου Οικονομικών, ενώ θα διευκολύνει τους συναδέλφους λογιστές στο έργο τους και θα περιορίσει τους κινδύνους για την υγεία τους από το άγχος και την πίεση της «τελευταίας μέρας».

Παρακαλούμε να ανακοινώσετε εγκαίρως την όποια παράταση ώστε να μπορέσουν να λειτουργήσουν οι συνάδελφοι χωρίς άγχος και να μην επιβαρυνθούν περαιτέρω, άλλωστε κανένας λογιστής δεν πρόκειται να κρατήσει δηλώσεις στο γραφείο του.

Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι χρόνος και αυτό εναπόκειται στη δικαιοδοσία σας και μόνο. Πιστεύουμε ότι θα τύχει το αίτημα μας θετικής ανταπόκρισης εκ μέρους σας, κάτι το οποίο αναμένει και ολόκληρη η κοινότητα των λογιστών.

Φλώρινα, Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος
Λιθοξοΐδης Κωνσταντίνος

Ο Γραμματέας
Βασιλείου Κωνσταντίνος
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο