Ειδήσεις Ανακοινώσεις Οικονομικού Επιμελητηρίου

Ψήφισμα Ο.Ε.Ε. συμπαράστασης στις καθαρίστριες

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ 70ης ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ


Το ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ, δηλώνει την συμπαράστασή του στον αγώνα που δίνουν οι ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, οι οποίες βρίσκονται σε διαθεσιμότητα από 17 Σεπτεμβρίου 2013. Η Κυβέρνηση τις απέλυσε, και στη θέση τους  έβαλε εργολάβους χωρίς να προκύπτει δημοσιονομικό όφελος  από την πολιτική αυτή.

595 γυναίκες, επί 10 μήνες δίνουν έναν πρωτοφανή σε διάρκεια και ένταση αγώνα. Με καθημερινές δράσεις, αντιστέκονται στις βάρβαρες πολιτικές των μνημονίων της Τρόικας και της Κυβέρνησης. Παραμένουν ανυποχώρητες απέναντι στην καταστολή και τη βία της Κυβέρνησης και των ΜΑΤ και δίνουν έναν αγώνα ζωής και αξιοπρέπειας

Η Κυβέρνηση αρνείται να συμμορφωθεί με τις δικαστικές αποφάσεις και εξαντλεί την αυστηρότητά της στην πιο ταπεινή κοινωνική ομάδα.  Καταγγέλλουμε την ανάλγητη στάση της Κυβέρνησης, τις απαράδεκτες μεθόδους καταστολής που χρησιμοποιεί απέναντι σε γυναίκες 50 και 60 χρονών που διεκδικούντο δικαίωμα στη δουλειά.

Καλούμε την Κυβέρνηση να εφαρμόσει την δικαστική απόφαση που τις δικαιώνει, δηλώνουμε την αμέριστη στήριξη μας και συμπαραστεκόμαστε στον δίκαιο αγώνα τους. Ο αγώνας τους αποτελεί σημείο αναφοράς και είναι ήδη δικαιωμένες στην συνείδηση του Ελληνικού Λαού.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο