Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Η δίκαιη φορολόγηση των εισοδημάτων - Επιστολή απελπισμένου επαγγελματία προς τη Βουλή

Επιστολή επαγγελματία στάλθηκε στα γραφεία του κόμβου. Σας την παραθέτουμε αυτούσια χωρίς περαιτέρω σχολιασμό.

----

Προς: Βουλή των Ελλήνων

Κοινοποίηση Π.Ο.Φ.Ε.Ε.
TAXHEAVEN

Κύριοι,

Ονομάζομαι Αναγνωστόπουλος Ιωάννης, είμαι έγγαμος και έχω δύο παιδιά. Διατηρώ μια μικρή επιχείρηση Γραφικών Τεχνών.

Σήμερα έκανα την δήλωση και με ποσό 19.225 ευρώ μου «βεβαιώθηκε» φόρος ύψους 7.625 ευρώ. Μαζί με τις ασφαλιστικές εισφορές 4.800 ευρώ, χαράτσι 1.500 ευρώ, τέλη κυκλοφορίας 260 ευρώ και δημοτικά τέλη, το συνολικό ποσό που θέλει φέτος το Κράτος από εμένα και την οικογένειά μου, ανέρχεται στα 14.000 ευρώ.

Αν συνυπολογίσουμε λογαριασμούς ΔΕΚΟ, ασφάλεια αυτοκινήτου το συνολικό ποσό που πρέπει να δώσω φτάνει στο ύφος των 16.240 ευρώ.

ΔΕΝ έχω καταθέσεις, ΔΕΝ έχω εισοδήματα από άλλη πηγή. ΔΕΝ είμαι πλούσιος.

Μέχρι τώρα όμως με θυσίες, ακόμη και με παραμέληση της υγείας μου, κατάφερα να είμαι απολύτως συνεπής έναντι του Κράτους,

ΕΩΣ ΕΔΩ.... Τώρα ή πρέπει να γίνω ληστής ή να αυτοκτονήσω.

Λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν...

ΕΡΩΤΑΣΤΕ

Μπορεί μια τετραμελής οικογένεια να επιζήσει με 2.985 ευρώ, να πληρώσει δίδακτρα για τα παιδιά της, φαΐ, ρούχα και να λειτουργήσει μια μικρή επιχείρηση σε περίοδο κρίσης; ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ;

Στην ίδια μοίρα είναι χιλιάδες μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Αυτό είναι το σχέδιο της «ανάπτυξης» που με ύφος χιλίων καρδιναλίων επαγγέλλεστε;

Ζω σε ευνομούμενη πολιτεία που σέβεται και προστατεύει τους πολίτες της όπως επιτάσσει το Σύνταγμα και όλες οι Διακυρήξεις περί Ανθρωπίνων δικαιωμάτων;

Έχει παραβιαστεί το Σύνταγμα στο σύνολο του;

Αν ναι, τότε ποιος με προστατεύει από την απόπειρα εξόντωσης μου;

Αιτούμαι συνάντηση μαζί σας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ όπως μου απαντήσετε το συντομότερο δυνατό.

Με τιμή
Αναγνωστόπουλος Ιωάννης

Σταυράκη 30 Αγ. Ιωάννης Ρέντης.
Αρ. Ταυτότητος: ΑΒ 282456
Τηλ.: 6945031369
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο