Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

Τη λύση διαχείρισης μισθοδοσίας και ανθρώπινου δυναμικού Premium HRM της Data Communication επέλεξε η MIKEL ΚΑΦΕ Α.Ε.


Δελτίο Τύπου

7 Ιουλίου 2014

Τη λύση διαχείρισης μισθοδοσίας και ανθρώπινου δυναμικού Premium HRM της Data Communication επέλεξε η MIKEL ΚΑΦΕ Α.Ε.

Τη λύση Premium HRM - Human Resources Management System, της Data Communication (datacomm.gr) επέλεξε η αλυσίδα καταστημάτων MIKEL ΚΑΦΕ Α.Ε. για την άριστη οργάνωση και λειτουργία του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού της.

Η ΜΙΚΕΛ ΚΑΦΕ Α.Ε. αποτελεί μια εταιρεία καφέ με ασυναγώνιστη φήμη για την τελειότητα των προϊόντων της και των υπηρεσιών που προσφέρει. Ξεκίνησε την πορεία της από τη Λάρισα το 2008 και έχοντας αναγάγει την ευχάριστη συνήθεια του καφέ σε επιστήμη σημείωσε ραγδαία ανάπτυξη με αποτέλεσμα να διαθέτει σήμερα 80 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Με την εγκατάσταση του Premium HRM η ΜΙΚΕΛ ΚΑΦΕ Α.Ε. εξασφαλίζει απόλυτη ευκολία και ευελιξία στη διαχείριση θεμάτων σχετικά με το Ανθρώπινο Δυναμικό της, με πλήρη συμβατότητα προς την ισχύουσα νομοθεσία. Επιπλέον, με την παραμετροποίηση της εφαρμογής στις σύνθετες και εξειδικευμένες της ανάγκες, η γνωστή αλυσίδα καφέ εκμεταλλεύεται κάθε δυνατότητα ολοκληρωμένης παρακολούθησης όλων των στοιχείων που αφορούν στη μισθοδοσία των εργαζομένων της.

Σημειώνεται πως την υλοποίηση και συντήρηση του έργου ανέλαβε η Editsoft (Δημήτρης Ολύμπιος), πιστοποιημένος συνεργάτης της Data Communication στην Λάρισα.

http://www.datacomm.gr

Λίγα λόγια για την Data Communication    

Η Data Communication A.E. ιδρύθηκε το 1987. Έχει ως αντικείμενο δραστηριότητας την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής σε επιχειρήσεις και οργανισμούς του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, καθώς και σε λογιστικά γραφεία. Εξειδικεύεται στην ανάπτυξη εφαρμογών λογισμικού διαχείρισης και συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλυτέρων ελληνικών εταιριών πληροφορικής όσον αφορά τις εγκαταστάσεις τυποποιημένου επιχειρησιακού λογισμικού, ενώ παράλληλα κατέχει την ηγετική θέση στην αγορά λογισμικού για λογιστικά γραφεία. Έχει διαθέσει περισσότερα από 36.000 προγράμματα σε 18.000 πελάτες, διαθέτει υποκαταστήματα στη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα, καθώς και πανελλαδικής εμβέλειας Πιστοποιημένο Δίκτυο Συνεργατών. Είναι Gold Certified Partner της Microsoft με την οποία έχει συνάψει στρατηγική συνεργασία και ο μόνος Gold CRM Partner στην Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε:
Κωνσταντίνος Πολυχρονιάδης, τηλ. 211 108 0001, 801 1000 801
e-mail: [email protected]
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο