Ειδήσεις Ανακοινώσεις ΥΠ.ΟΙΚ. - ΙΚΑ - ΟΑΕΔ

Πρόσκληση της Γ.Γ.Π.Σ. σε ενημερωτική παρουσίαση θεμάτων σχετικών με την ασφάλεια των πληροφοριακών συστημάτων

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ


Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομικών σας προσκαλεί σε ενημερωτική παρουσίαση θεμάτων σχετικών με την ασφάλεια των πληροφοριακών συστημάτων.

Αντικείμενο της εκδήλωσης είναι το πλαίσιο ασφαλείας των φορολογικών, δημοσιονομικών και τελωνειακών πληροφοριών.

Η πρόσκληση απευθύνεται στους Προϊσταμένους, Αναπληρωτές Προϊσταμένους και στελέχη των Κεντρικών Υπηρεσιών, των Ελεγκτικών Υπηρεσιών, των Δ.Ο.Υ. και των Τελωνείων του Υπ. Οικονομικών, για τον νομό Αττικής.

Η παρουσία σας θα είναι επωφελής για την επισήμανση και ανάλυση των θεμάτων ασφαλείας. Η ανταλλαγή απόψεων, με το καθ' ύλην εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό της Γ.Γ.Π.Σ., θα συμβάλει στη βελτίωση της ασφαλείας των παρεχομένων ηλεκτρονικών υπηρεσιών του Υπουργείου Οικονομικών.

Ο Γενικός Γραμματέας Χαράλαμπος Τσαβδάρης

Πέμπτη, 17 Ιουλίου 2014, ώρα 14:00-17:00
Αμφιθέατρο της Γ.Γ.Π.Σ., Θεσσαλονίκης και Χανδρή 1, στάση «ΚΑΛΛΙΘΕΑ» του Η.Σ.Α.Π. (γραμμή Μετρό 1)
Πληροφορίες - Επιβεβαίωση συμμετοχής:
Μόνικα Πουσκούρη e-mail: [email protected] τηλ: 210-4802032, 6948-048426 fax: 210-4802589
Ετικέτες για αναζήτηση ΓΓΠΣ


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο