Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Η πρώτη κωδικοποίηση των Διεθνών Λογιστικών Προτύπων διαθέσιμη στο φορολογικό αρχείο του κόμβου

Ο κόμβος TaxHeaven για μία ακόμη φορά βρίσκεται στο πλευρό των συναδέλφων λογιστών-φοροτεχνικών, αναγνωρίζοντας την διαρκή ανάγκη τους για σφαιρική ενημέρωση γύρω απ΄όλα τα θέματα που άπτονται του επαγγέλματός μας.  

Από σήμερα είναι διαθέσιμα για τους συνδρομητές μας, πλήρως κωδικοποιημένα τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα (Δ.Λ.Π.), τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς (Δ.Π.Χ.Α.), οι Διερμηνείς Προτύπων Χρηματοοικονομικής Αναφοράς (ΕΔ.Δ.Π.Χ.Α.), οι Διερμηνείς Προτύπων (Μ.Ε.Δ.) και όλοι οι κανονισμοί της Ευρωπαϊκής Ένωσης που σχετίζονται με τα πρότυπα.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι τα Δ.Λ.Π. έχουν συνολικά τροποποιηθεί έως σήμερα 151 φορές, τα Δ.Π.Χ.Α. 68 φορές, τα ΕΔ.Δ.Π.Χ.Α. 26 φορές και οι Μ.Ε.Δ. 11 φορές. 

Πρόκειται για την πρώτη κωδικοποίηση όλων των ανωτέρω σε πανελλαδικό επίπεδο, η οποία έρχεται να πλαισιώσει το ήδη πλούσιο, καινοτόμο και πρωτοποριακό φορολογικό αρχείο του κόμβου. Να τονίσουμε εδώ ότι, η όλη φιλοσοφία του φορολογικού μας αρχείου, οι καινοτόμες λειτουργίες του για την άμεση σύγκριση προϊσχυουσών διατάξεων σε επίπεδο παραγράφων, οι κωδικοποιήσεις των αποφάσεων και μια πλειάδα από πρωτοπόρες ιδέες, κατέστησαν εδώ και χρόνια το αρχείο αυτό ως σημείο αναφοράς στο χώρο και αρκετοί είναι αυτοί που ακολούθησαν την εύκολη οδό της μίμησης. Βέβαια, όπως είναι γνωστό «Η μίμηση είναι η ειλικρινέστερη μορφή κολακείας», οπότε ευχαριστούμε όλους αυτούς που μέσω της μίμησης αναγνωρίζουν τη δουλειά μας.

Η προσπάθειά μας όμως δε σταματά εδώ. Το φορολογικό αρχείο εμπλουτίζεται με νέο υλικό καθημερινά και σύντομα οι συνδρομητές μας θα απολαμβάνουν μία ακόμη νέα σειρά εργαλείων και βοηθημάτων που θα κάνουν τη ζωή τους πολύ πιο εύκολη.

Δείτε μερικές εικόνες:
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο