Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Σ.Α.Λ.Φ.-Ν.Χανίων - Συμμετοχή σε μηνυτήρια αναφορά ως αντίδραση στα όσα βιώνουμε στο επάγγελμά μας

ΣΥΛΛΛΟΓΟΣ ΑΔΕΙΟΥΧΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ Ν. ΧΑΝΙΩΝ
 
Απ. Μον. Πρωτ. Χανίων 352/2011 ΑΚ: 63/14-9-2011
Βιτσέντζου Κορνάρου 30  Τ.Κ. 731-00 Χανιά
E-mail: [email protected]

Συμμετοχή σε μηνυτήρια αναφορά ως αντίδραση στα όσα βιώνουμε στο επάγγελμά μας.  
 
Συνάδελφοι,

μέλη της Διαδικτυακής Ομάδας Λογιστών - Φοροτεχνικών έχουν βγάλει ένα κείμενο μηνυτήρια αναφορά, το οποίο ζητά υπογραφές. Αφορά βέβαια τα όσα βιώνουμε στο επάγγελμά μας.

Έχει ελεγχθεί σε πρώτη φάση από δικηγόρους και θα ελεγχθεί και σε δεύτερη με μεγαλύτερη προσοχή αφού θα συνδράμουν οικονομικά στην απόσβεση του κόστους της διαδικασίας όσοι  συνάδελφοι θα το υπογράψουμε.
 

Κάντε κλικ εδώ να δείτε την μηνυτήρια αναφορά 

https://sites.google.com/site/accvotegr/menyteria-anaphora

 
Χαμηλά στο κείμενο της μηνυτήριας αναφοράς κάντε κλικ να δείτε πόσοι την υπέγραψαν και από ποιους Νομούς της Ελλάδας.


Ετικέτες για αναζήτηση Χανίων Διαδικτυακή Ομάδα


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο