Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Εσπερίδα φορολογικής ενημέρωσης - Επίκαιρα φορολογικά ζητήματα


Δελτίο Τύπου

Εσπερίδα Φορολογικής Ενημέρωσης
Επίκαιρα Φορολογικά Ζητήματα


Αθήνα, 07 Ιουλίου 2014 – Το Ευρωπαϊκό Κέντρο Οικονομικών και Φορολογικών Αναλύσεων μαζί με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και την Abeliotis and Associates διοργανώνουν Eσπερίδα Φορολογικής Ενημέρωσης με θέμα “Επίκαιρα Φορολογικά Ζητήματα”.

Η Εσπερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15 Ιουλίου 2014 στο President Hotel - Λεωφόρος Κηφισίας 43 – στην αίθουσα Άτλας. Στόχος της εσπερίδας αποτελεί η ενημέρωση των άμεσα ενδιαφερομένων για τα επίκαιρα φορολογικά ζητήματα  και τις εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα αυτή την περίοδο στην χώρα μας. Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή στο κοινό και η συμμετοχή δωρεάν.

Η εσπερίδα θα επικεντρωθεί σε θέματα που έχουν να κάνουν με τον νέο Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας, τις έμμεσες τεχνικές ελέγχου, των έλεγχο τραπεζικών καταθέσεων και εμβασμάτων, διοικητικές κυρώσεις , ποινολόγιο, παραγραφή, διαδικασία διοικητικής επίλυσης φορολογικών διαφορών, φορολογικά αδικήματα, αναγκαστικής κατάσχεσης, ΕΝ.Φ.Ι.Α., στον κώδικας δεοντολογίας των λογιστών και την αστική τους ευθύνη, φορολογικοί έλεγχοι της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας.

Εισηγητές στην Εσπερίδα θα είναι οι κκ: Ευστάθιος Κ. Μπακάλης - Δικηγόρος, Φορολογικός Σύμβουλος Ολομελείας Προέδρων Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, D.E.A. Φορολογικού Δικαίου Université Paris I Panthéon – Sorbonne, Μ.Δ.Ε. Αστικού Δικαίου Νομικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, Μ.Δ.Ε. Φορολογικού Δικαίου Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών – Ευάγγελος Αμπελιώτης – Φοροτεχνικός - Ορέστης Σεϊμένης - Φοροτεχνικός, Λογιστής, εκπαιδευτής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Συγγραφέας - Ιωάννης Πορτοκάλης – Δικηγόρος.

Ο Παναγιώτης Παντελής – Φοροτεχνικός – θα πραγματοποιήσει παρέμβαση πάνω σε θέματα που έχουν να κάνουν με το ΣΔΟΕ και το άνοιγμα λογαριασμών από το ΚΕΦΟΠΕΜ.

Χορηγός: Union Programming Group, Φοροτεχνικός
Χορηγοί Επικοινωνίας: Η εφημερίδα Free Sunday και τα sites: Sofokleousin, SKnews, Taxheaven, Forologikanea
 
Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν στο 210 6926910 ή να δηλώσουν συμμετοχή ηλεκτρονικά στο [email protected]Υπεύθυνη Επικοινωνίας
Ηλιάς Γεραφέντη
211 2700716 - 6970808764
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Παπαδημητριου
Up
Close
Close
Κλείσιμο