Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις
Αλλες ειδήσεις

Παράταση διαδικασίας αξιολόγησης για την απόκτηση της Α΄ τάξης

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δευτέρα, 07.07.2014

Η Κεντρική Διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος κατανοώντας τις αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις των Λογιστών φοροτεχνικών - και λόγω της νέας προθεσμίας υποβολής των φορολογικών δηλώσεων έως 14 Ιουλίου 2014 - αποφασίζει να δοθεί παράταση της ημερομηνίας λήξης της διαδικασίας αξιολόγησης για την απόκτηση της Α΄ τάξης, έως και 31 Ιουλίου 2014.

Μέχρι αυτή τη στιγμή:

Έχουν απαντήσει με επιτυχία σε 13.384 θεματικές ενότητες
Έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία το τεστ 2024 υποψήφιοι

Προσοχή

Οι υποψήφιοι που έχουν αλλάξει το password εισόδου στην Υπηρεσία Ενημέρωσης θα πρέπει πριν να απαντήσουν στο τεστ να επικοινωνήσουν  οπωσδήποτε με το ΟΕΕ στο τηλέφωνο 210 5202250 εσ. 185 και να το αναφέρουν, διαφορετικά δεν θα είναι εφικτή η είσοδος στο σύστημα.

Υπενθυμίζεται ότι οι υποψήφιοι θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν υποχρεωτικά για το τεστ τους browsers Mozilla Firefox και Google Chrome. Επίσης να διαβάσουν με προσοχή τις οδηγίες που έχουν επισυναφθεί.


Ετικέτες για αναζήτηση ΟΕΕ


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ
  • ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ
Up
Close
Close
Κλείσιμο