Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Ελεγχοι αδειών χρήσης Λογισμικού και σε επιχειρήσεις που απασχολούν 40 μέχρι 50 υπαλλήλους

Στο πλαίσιο της αποστολής της για την πάταξη της φοροδιαφυγής και την αντιμετώπιση του οικονομικού εγκλήματος η Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων θα πραγματοποιήσει ελέγχους για τις άδειες χρήσης λογισμικού σε επιχειρήσεις που απασχολούν περισσότερους από ...

Δελτίο τύπου 09-01-07 της Υπηρεσίας Ειδικών ελέγχων.    
 
 
Στο πλαίσιο της αποστολής της για την πάταξη της φοροδιαφυγής και την αντιμετώπιση του οικονομικού εγκλήματος η Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων θα πραγματοποιήσει ελέγχους για τις άδειες χρήσης λογισμικού σε επιχειρήσεις που απασχολούν περισσότερους από 50 υπαλλήλους.

Η Υπ.Ε.Ε. στην προσπάθεια που καταβάλλει για την προάσπιση των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και την καταστολή του φαινομένου πειρατείας από την κυκλοφορία κλεψίτυπων προγραμμάτων λογισμικού (software), ολοκλήρωσε στο τέλος του Δεκεμβρίου 2006 την διαδικασία συγκέντρωσης των εντύπων απογραφής αδειών χρήσης λογισμικού από επιχειρήσεις που απασχολούν περισσότερους από 50 υπαλλήλους. Μετά την επεξεργασία των στοιχείων που υποβλήθηκαν, οι Περιφερειακές Διευθύνσεις της Υπ.Ε.Ε. θα διενεργήσουν έλεγχο των επιχειρήσεων εκείνων που δεν υπέβαλλαν, ή υπέβαλλαν ελλειπή στοιχεία αναφορικά με τη νομιμότητα των προγραμμάτων που χρησιμοποιούν καθώς και έλεγχο των φορολογικών τους υποχρεώσεων.

Τέλος, θα ακολουθήσει συλλογή και έλεγχος αδειών χρήσης λογισμικού σε επιχειρήσεις που απασχολούν από 40 μέχρι 50 υπαλλήλους.

 
 
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο