Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Εντατικοποίηση επιτόπιων φορολογικών ελέγχων σε τουριστικούς προορισμούς

Η Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων του Υπουργείου οικονομικών αποφάσισε την εντατικοποίηση της διενέργειας μερικών επιτόπιων ελέγχων διαπίστωσης της εκπλήρωσης των φορολογικών υποχρεώσεων, της τήρησης των βιβλίων και της έκδοσης των φορολογικών στοιχείων σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις, για φορολογούμενους που ασκούν οποιαδήποτε δραστηριότητα ή διακινούν αγαθά.

Οι ως άνω έλεγχοι θα διενεργούνται τις πρωινές, απογευματινές και βραδινές ώρες., όλες τις ημέρες της εβδομάδας.

Για την υλοποίηση των ως άνω ελέγχουν πρέπει να ενισχυθούν με προσωπικό Εφοριακών υπαλλήλων οι Δ.ΟΥ. Σύρου. Ρόδου, Κέρκυρας, Α' Πατρών, Βόλου, Πύργου, Πρέβεζας, Πολύγυρου, Καβάλας και Χαλκίδας.

Όσοι εκ των Εφοριακών υπαλλήλων θέλουν να συμμετέχουν στη διενέργεια  επιτόπιων ελέγχων εκπλήρωσης των φορολογικών υποχρεώσεων παρακαλούνται να μας γνωρίσουν μέχρι την Δευτέρα 07.07.2014 με αίτηση δήλωσης προτίμησης  (στην οποία θα αναγράφονται τα στοιχεία τους , ο βαθμός τους και η Υπηρεσία στην οποία υπηρετούν) δηλώνοντας τουλάχιστον δυο (2) εκ των προαναφερομένων Δ.Ο.Υ. στο  FAX 2103375049. 

Δείτε την απόφαση από το φορολογικό αρχείο του κόμβου


Ετικέτες για αναζήτηση έλεγχοι εφοριακοί


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο