Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Δωρεάν σεμινάριο από την Globaltraining - “Πώς να απογειώσετε την καριέρα σας σε περίοδο κρίσης”

Αθήνα, 30 Ιουνίου 2014

Δελτίο Τύπου

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΝΕΛΙΞΗ ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΚΡΙΣΗΣ; ΚΙ ΟΜΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ!

Exclusive Career Workshop από τη Globaltraining


Η Globaltraining διοργανώνει το Exclusive Career Workshop με τίτλο “Πώς να απογειώσετε την καριέρα σας σε περίοδο κρίσης”, τη Δευτέρα 7 Ιουλίου, ώρα 18.00-20.30, στο συνεδριακό κέντρο της Globaltraining (Λ. Μεσογείων 265, Νέο Ψυχικό, δίπλα στον σταθμό Μετρό Χολαργού).

Ομιλητές του workshop είναι o Διευθυντής της Globaltraining Ελλάδας, Στέλιος Ντότσιας και η διεθνώς καταξιωμένη business mentor Τζιλ Δούκα.

«Οι επιτυχίες των σπουδαστών στους τομείς της λογιστικής, της ελεγκτικής και των χρηματοοικονομικών μας αποδεικνύουν ότι υπάρχουν στελέχη αλλά και απόφοιτοι πανεπιστημίων που βλέπουν την καριέρα τους να εξελίσσεται εν μέσω κρίσης. Αυτό που τους κάνει να ξεχωρίζουν είναι η θέληση να επενδύσουν στον εαυτό τους, γι’ αυτό άλλωστε και φροντίζουν να ενισχύουν τις επαγγελματικές τους γνώσεις παρακολουθώντας τα προγράμματα σπουδών μας. Σκοπός μας είναι, μέσα από τη διοργάνωση του Exclusive Career Workshop να γνωρίσουμε περισσότερους φιλόδοξους ανθρώπους και να μοιραστούμε μαζί τους τα σημεία-κλειδιά που κάνουν τη διαφορά στο σύγχρονο επιχειρησιακό περιβάλλον, δηλώνει ο Στέλιος Ντότσιας. Ο Στέλιος Ντότσιας είναι Διευθυντής της Globaltraining Ελλάδας, όπου διδάσκει Λογιστική και Ελεγκτική σε στελέχη που προετοιμάζονται για τις παγκόσμιες εξετάσεις επαγγελματικής πιστοποίησης ACCA, ACA, DipIFR και παράλληλα είναι μόνιμος εισηγητής σε επαγγελματικά σεμινάρια με θέμα τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα.

Σκοπός του workshop είναι να αναδείξει, μέσα από μια διαδραστική εμπειρία μάθησης, τα σημεία-κλειδιά που μπορούν να δώσουν ώθηση στην καριέρα επαγγελματιών, αλλά και αποφοίτων που τώρα μπαίνουν στον εργασιακό στίβο. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα «μυστικά» της επιτυχίας διακεκριμένων στελεχών της παγκόσμιας αγοράς και να διδαχθούν στο πώς να αναγνωρίζουν τα δυνατά τους σημεία, ώστε να αξιοποιούν τα προτερήματά τους με τον καταλληλότερο τρόπο στην καριέρα τους. Το περιεχόμενο του workshop δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη διαχείριση των δυσκολιών που ελλοχεύουν στο επαγγελματικό περιβάλλον σήμερα, ως απόρροια της κρίσης • πιο συγκεκριμένα, οι επαγγελματίες και οι απόφοιτοι πανεπιστήμιων που θα δηλώσουν συμμετοχή στο workshop θα μάθουν πώς να διαχειρίζονται την αποτυχία αλλά και το πώς μπορούν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που δημιούργησε η κρίση, κάνοντας τις καταστάσεις του σύγχρονου εργασιακού περιβάλλοντος να λειτουργούν υπέρ τους. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η Τζιλ Δούκα «οι συμμετέχοντες θα φύγουν γεμάτοι με θετική ενέργεια, καθώς και με εργαλεία που θα τους βοηθήσουν να αναπτυχθούν επαγγελματικά μα και προσωπικά». Η ελληνοκαναδή life coach και συγγραφέας Τζιλ Δούκα είναι περιζήτητη ομιλήτρια σε μεγάλα διεθνή event όπως είναι το TEDx. Έχει υποστηρίξει συμβουλευτικά χιλιάδες στελέχη μεγάλων εταιρειών της παγκόσμιας αγοράς, βοηθώντας τους να δημιουργούν θετικές σχέσεις και να «ξεκλειδώσουν» τα δυνατά τους σημεία, την ενέργειά και τους στόχους τους.

Η συμμετοχή στο Exclusive Career Workshop της Globaltraining είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται προεγγραφή. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο http://liveonline.globaltraining.org/workshop/. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης για να συμπεριληφθεί στο βιογραφικό τους σημείωμα, ενώ η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με ένα networking cocktail.

Σχετικά με την Globaltraining

Η Globaltraining είναι ένας από τους μεγαλύτερους επαγγελματικούς πολυεθνικούς εκπαιδευτικούς οργανισμούς, με εξειδίκευση στην παροχή προγραμμάτων σπουδών που οδηγούν στην απόκτηση περιζήτητων επαγγελματικών τίτλων (ACCA, ACA, CFA, CIA, ADIT, CIPR). Η παρουσία της Globaltraining στην Ελλάδα ξεκίνησε το 1996 και εδραιώθηκε το 2000. Αναλαμβάνει για λογαριασμό των μεγαλύτερων διεθνών λογιστικών και ελεγκτικών εταιρειών (BDO, Deloitte, EY,Grant Thornton,KPMG, PwC κλπ) την εκπαίδευση των στελεχών τους στο επαγγελματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα ορκωτών λογιστών-ελεγκτών ACCA και ACA. Επίσης είναι ο εκπαιδευτικός οργανισμός που επιλέγουν οι μεγαλύτερες ελληνικές επιχειρήσεις και δημόσιοι οργανισμοί (π.χ. Eurobank, Alpha Bank, Τράπεζα Πειραιώς, Ελληνικά Πετρέλαια, Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, ΟΣΕ ΑΕ, Δημόσια Επιχείρηση Αερίου, Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, Coca Cola 3E, ΑΒ Βασιλόπουλος, Όμιλος Intracom, Coca Cola Hellas, Motor Oil, British American Tobacco, Ομιλος Ιντεραμερικαν, ING, Τιταν Τσιμέντων, IKEA, ERGO, GeneralElectric, Νέα Οδός κ.λπ.) για την εκπαίδευση των στελεχών στη χρηματοοικονομική, λογιστική και ελεγκτική.

Από το 2011, η Globaltraining καινοτομεί στο πεδίο του distance learning, προσφέροντας το πρόγραμμα ACCA σε υβριδική μορφή (συνδυασμός distance learning/classroom) και δίνοντας στους σπουδαστές εκτός Αττικής τη δυνατότητα να παρακολουθούν μαθήματα εξ αποστάσεως, μέσω της ειδικά σχεδιασμένης online πλατφόρμας της Globaltraining.

Για περισσότερες πληροφορίες και δημοσιογραφικό υλικό σχετικά με την Globaltraining, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Μαρία Παπάζογλου στο κιν. 6974727365 ή με E-mail στο [email protected]
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο