Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Πρόταση της Α.ΚΙ.Ο.Ε για την συμβουλευτική υποστήριξη της Γ.Γ.Δ.Ε και Γ.Γ.Π.Σ με την συμμετοχή μαχόμενων Οικονομολόγων Λογιστών – Φοροτεχνικών μελών του Ο.Ε.Ε ως άμισθων συμβούλων των Γ.Γ της Γ.Γ.Δ.Ε και Γ.Γ.Π.Σ

Ανεξάρτητη Κίνηση Οικονομολόγων Ελλάδας

Αθήνα 30/06/2014

Προς : Υπ.Οικ.:κ. Γκίγκα Χαρδούβελη
Αρ.Πρωτ.:5.552/01-7-2014
: Γ.Γ.Δ.Ε κ. Αικατερίνη Σαββαΐδου
Αρ.Πρωτ.:5.692/01-7- 2014
: Γ.Γ.Π.Σ κ. Χάρη Τσαβδάρη
Αρ.Πρωτ.:1.063/01-7- 2014

Κοιν.: Ο.Ε.Ε κ. Κωνσταντίνο Κόλλια

κ. Σαββαΐδου, κ. Χαρδούβελη σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο σας

Μην έχοντας την πολυτέλεια του χρόνου, η έστω την οργανωμένη μεταβίβαση της διοίκησης, η την ομαλή λειτουργία των μηχανισμών λόγω του αιφνίδιου εξαναγκασμού σε παραίτηση του πρώην Γ.Γ , έχετε αντιληφθεί πλέον την άμεση ανάγκη ενεργοποίησης της Γ.Γ.Δ.Ε και Γ.Γ.Π.Σ ως τους ομφάλιους λώρους που συνδέουν την πραγματική οικονομία με το Υ.Ο και καθοριστικός παράγοντας για την υλοποίηση πολιτικών και στρατηγικών στόχων.

Σε μία προσπάθεια άμβλυνσης των συνεπειών της πρωτοφανούς μεθόδευσης για την αποδόμηση – μη συνέχιση του εκσυγχρονισμού της Φορολογικής Διοίκησης ταυτόχρονα με :

• την αποφυγή επανάληψης αστοχιών του παρελθόντος
• την οριζόντια διάχυση των πληροφοριών
• την επανα τροφοδότηση και τον έλεγχο των προωθούμενων εφαρμογών

σας προτείνουμε,

την άμισθη συμμετοχή τριών (3) τριών συμβούλων των Γ.Γ της Γ.Γ.Δ.Ε και Γ.Γ.Π.Σ από τους εκπροσώπους των μαχόμενων Οικονομολόγων Λογιστών – Φοροτεχνικών των μη κομματικών παρατάξεων του Ο.Ε.Ε

Επίσης, κ. Χαρδούβελη ως γνώστης της ευθύνης που φέρει το χρηματοπιστωτικό σύστημα για το μέγεθος της οικονομικής κρίσης στη χώρα μας , όπως και της δυνατότητας που διαθέτει να καθορίσει τον βαθμό και τον ρυθμό της ανάπτυξης της οικονομίας, σας προτείνουμε,

την ενσωμάτωση των Οικονομολόγων στους μηχανισμούς και τις διαδικασίες ανάπτυξης της οικονομίας , υιοθετώντας το αντίστοιχο επιτυχημένο μοντέλο ενσωμάτωσης των Λ/Φ στην λειτουργία της Φ.Δ.

Με Εκτίμηση

Αλεβιζάκης Παναγιώτης
Οικονομολόγος
Μέλος της Κ.Δ. του Οικονομικού Επιμελητήριου Ελλάδος
Εκ/πος της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας.


Ετικέτες για αναζήτηση ΓΓΠΣ ΑΚΙΟΕ Σαββαΐδου


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο