Ε.Φ.Ε.Ε.Η. - Αναφορά για τεχνικό πρόβλημα του TAXISnet στο Ηράκλειο Κρήτης

Ανακοινώσεις Συλλόγων - Ενώσεων - Ομοσπονδιών κ.ά.

1 Ιούλιος 2014
Taxheaven.gr

ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Ε.Φ.Ε.Ε.Η.)
ΠΑΠΑ ΠΕΤΡΟΥ ΓΑΒΑΛΑ 21 71409 ΗΡΑΚΛΕΙΟ
ΤΗΛ.: 2810 /243286 - FAX: 2810/211.399
e-mail: [email protected]

ΠΡΟΣ ΤΗΝ,
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ
Κα. Αικατερίνη Σαββαΐδου

Ηράκλειο 01/07/2014

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:Π.Ο.Φ.Ε.Ε.

Αξιότιμη Κυρία Γενικέ,

Σας ευχόμεθα καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλάβετε και πιστεύουμε ότι θα ανταποκριθείτε στα μεγάλα και οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος των φοροτεχνικών στον οποίο ουσιαστικά η Πολιτεία έχει αναθέσει την εφαρμογή της δύσκολης και πολυσύνθετης φορολογικής νομοθεσίας.

Επικοινωνούμε σήμερα μαζί σας, για να σας αναφέρουμε ένα σημαντικό τεχνικό πρόβλημα που συμβαίνει μόνο στην περιοχή του Ηρακλείου Κρήτης και που καθιστά αδύνατη την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων από του φοροτεχνικούς του Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα μετά την ολοκλήρωση της επεξεργασίας της φορολογικής δήλωσης το σύστημα δεν οριστικοποιεί την δήλωση αλλά εμφανίζει το μήνυμα ότι «η υποβολή δεν είναι εφικτή προσπαθήστε σε λίγες μέρες». Μετά από ερεύνα διαπιστώσαμε ότι αυτό συμβαίνει μόνο στον νομό μας δημιουργώντας έτσι σημαντικά προβλήματα σε όλους του συναδέλφους που προσπαθούν να ανταποκριθούν στο δύσκολο έργο την υποβολής των δηλώσεων χάνοντας ώρες ατελείωτες χωρίς αποτέλεσμα. Εκτός αυτών δημιουργήθηκε πρόβλημα σε υποβολή δηλώσεων που είχαν να κάνουν με το κοινωνικό μέρισμα και πολλοί φορολογούμενοι του Ηρακλείου θα στερηθούν την δυνατότητα αυτή κάτι το οποίο πρέπει άμεσα να εξετάσετε.

Κυρία Γενικέ,

Με βάση τα παραπάνω πρέπει άμεσα να ενεργήσετε προς την κατεύθυνση της ομαλής λειτουργίας του συστήματος και βέβαια σε κάθε περίπτωση να υπολογίσετε τον χρόνο που έχει ήδη χαθεί για τους φοροτεχνικούς του Ηρακλείου τις ημέρες αυτές μέχρι αποκατάσταση του προβλήματος

Με τιμή

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΜΠΑΡΙΤΑΚΗΣ

Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ