Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Ε.Φ.Ε.Ε.Η. - Αναφορά για τεχνικό πρόβλημα του TAXISnet στο Ηράκλειο Κρήτης

ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Ε.Φ.Ε.Ε.Η.)
ΠΑΠΑ ΠΕΤΡΟΥ ΓΑΒΑΛΑ 21 71409 ΗΡΑΚΛΕΙΟ
ΤΗΛ.: 2810 /243286 - FAX: 2810/211.399
e-mail: [email protected]

ΠΡΟΣ ΤΗΝ,
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ
Κα. Αικατερίνη Σαββαΐδου

Ηράκλειο 01/07/2014

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:Π.Ο.Φ.Ε.Ε.

Αξιότιμη Κυρία Γενικέ,

Σας ευχόμεθα καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλάβετε και πιστεύουμε ότι θα ανταποκριθείτε στα μεγάλα και οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος των φοροτεχνικών στον οποίο ουσιαστικά η Πολιτεία έχει αναθέσει την εφαρμογή της δύσκολης και πολυσύνθετης φορολογικής νομοθεσίας.

Επικοινωνούμε σήμερα μαζί σας, για να σας αναφέρουμε ένα σημαντικό τεχνικό πρόβλημα που συμβαίνει μόνο στην περιοχή του Ηρακλείου Κρήτης και που καθιστά αδύνατη την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων από του φοροτεχνικούς του Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα μετά την ολοκλήρωση της επεξεργασίας της φορολογικής δήλωσης το σύστημα δεν οριστικοποιεί την δήλωση αλλά εμφανίζει το μήνυμα ότι «η υποβολή δεν είναι εφικτή προσπαθήστε σε λίγες μέρες». Μετά από ερεύνα διαπιστώσαμε ότι αυτό συμβαίνει μόνο στον νομό μας δημιουργώντας έτσι σημαντικά προβλήματα σε όλους του συναδέλφους που προσπαθούν να ανταποκριθούν στο δύσκολο έργο την υποβολής των δηλώσεων χάνοντας ώρες ατελείωτες χωρίς αποτέλεσμα. Εκτός αυτών δημιουργήθηκε πρόβλημα σε υποβολή δηλώσεων που είχαν να κάνουν με το κοινωνικό μέρισμα και πολλοί φορολογούμενοι του Ηρακλείου θα στερηθούν την δυνατότητα αυτή κάτι το οποίο πρέπει άμεσα να εξετάσετε.

Κυρία Γενικέ,

Με βάση τα παραπάνω πρέπει άμεσα να ενεργήσετε προς την κατεύθυνση της ομαλής λειτουργίας του συστήματος και βέβαια σε κάθε περίπτωση να υπολογίσετε τον χρόνο που έχει ήδη χαθεί για τους φοροτεχνικούς του Ηρακλείου τις ημέρες αυτές μέχρι αποκατάσταση του προβλήματος

Με τιμή

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΜΠΑΡΙΤΑΚΗΣ

Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο