Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Συνεχίζονται οι εντατικοί φορολογικοί και ασφαλιστικοί έλεγχοι από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας

ΕΛΑΣ

Ελέγχθησαν δεκατέσσερα (14) καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Αττική, σε τέσσερα (4) εκ των οποίων διαπιστώθηκαν παραβάσεις

Ειδικότερα, από τις αρχές της τρέχουσας εβδομάδας (23-29/06), αστυνομικοί της Υπηρεσίας διενήργησαν ελέγχους σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και επιχειρήσεις, στις περιοχές Πόρτο Ράφτη, Μαραθώνα, Αργυρούπολης, Αλίμου και Γλυφάδας Αττικής.

Συνολικά, ελέγχθησαν δεκατέσσερα (14) καταστήματα, σε τέσσερα (4) εκ των οποίων διαπιστώθηκαν παραβάσεις της φορολογικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας, ως εξής:
· μη έκδοση προβλεπόμενων φορολογικών στοιχείων, σε μία (1) περίπτωση,
· απασχόληση ενός ανασφάλιστου εργαζομένου, σε μία (1) περίπτωση,
· μη καταχώρηση ενός εργαζομένου στους πίνακες προσωπικού, σε μία (1) περίπτωση,
· μη επίδειξη του πίνακα απασχολούμενου προσωπικού, σε δύο (2) περιπτώσεις,
· μη επίδειξη του βιβλιαρίου συντήρησης και επισκευών ταμειακής μηχανής, σε δύο (2) περιπτώσεις.

Για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις ενημερώθηκαν τόσο οι αρμόδιες Δ.Ο.Υ. όσο και τα κατά τόπους Υποκαταστήματα του Ι.Κ.Α. για την επιβολή των προβλεπόμενων Διοικητικών κυρώσεων.


Ετικέτες για αναζήτηση απασχόληση πίνακες καταστήματα


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο