Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Δωρεάν Φορολογικό Σεμινάριο των Tax Advisors και του κόμβου Taxheaven

Οι Tax Advisors σε συνεργασία με τη φορολογιστική πύλη Taxheaven.gr, διοργανώνουν για τα μέλη τους, δωρεάν διήμερο φορολογικό σεμινάριο στις 7 και 8 Φεβρουαρίου 2007 με θέμα «Ανάλυση των αλλαγών που επέρχονται στη φορολογία εισοδήματος φυσικών ...

ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

Δωρεάν Φορολογικό Σεμινάριο των Tax Advisors και του κόμβου Taxheaven 
Οι Tax Advisors σε συνεργασία με τη φορολογιστική πύλη Taxheaven.gr, διοργανώνουν για τα μέλη τους, δωρεάν διήμερο φορολογικό σεμινάριο στις 7 και 8 Φεβρουαρίου 2007 με θέμα «Ανάλυση των αλλαγών που επέρχονται στη  φορολογία εισοδήματος φυσικών και νομικών προσώπων, στον Φ.Π.Α., στον Κ.Β.Σ., στον φορολογικό έλεγχο και στον αναπτυξιακό νόμο με το Νόμο 3522/2006 Μεταβολές στη φορολογία εισοδήματος, απλουστεύσεις στον κώδικα βιβλίων και στοιχείων και άλλες διατάξεις».

Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής.
 

Τίτλος

Οι αλλαγές στο φορολογικό σύστημα με το Ν. 3522/2006 "Μεταβολές στη φορολογία εισοδήματος, απλουστεύσεις στον κώδικα βιβλίων και στοιχείων και άλλες διατάξεις"

Ημερομηνία : Τετάρτη 7 και Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2007

Τόπος : Αθήνα - (Ο χώρος πραγματοποίησης του σεμιναρίου θα ανακοινωθεί σύντομα)

Ώρες : 17:00 – 22:00

Διάρκεια : 10 ώρες

Κόστος συμμετοχής : Δωρεάν για τα μέλη του taxad.gr και του taxheaven.gr

Θεματολογία : Ανάλυση των αλλαγών που επέρχονται στη  φορολογία εισοδήματος φυσικών και νομικών προσώπων, στον Φ.Π.Α., στον Κ.Β.Σ., στον φορολογικό έλεγχο, στον αναπτυξιακό νόμο και στη διαδικασία χορήγησης διευκολύνσεων τμηματικής καταβολής χρεών με το Νόμο 3522/2006 «Μεταβολές στη φορολογία εισοδήματος, απλουστεύσεις στον κώδικα βιβλίων και στοιχείων και άλλες διατάξεις»

Εισηγητές :

Γιώργος Α. Κορομηλάς, M.Sc – Ph.D, Οικονομολόγος – Φοροτεχνικός
Παλαιολόγος Ι. Λιάζος, Οικονομολόγος - Φοροτεχνικός
Χρήστος Η. Γιαννόπουλος, τ. Γενικός Διευθυντής Φορολογικών Ελέγχων Υ.Ο.Ο.
Αντώνης Α. Κολιόπουλος, Οικονομολόγος - Φοροτεχνικός,
Γιώργος Χατζάκης, Διευθυντής Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων Υ.Ο.Ο.

Δηλώσεις συμμετοχής : Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την 31.1.2007

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν :

- Αναλυτικές σημειώσεις των εισηγητών κ.κ. Γ. Κορομηλά, Π. Λιάζου, Χ. Γιαννόπουλου και Α. Κολιόπουλου
- Βεβαιώσεις παρακολούθησης

Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο