Αποτελέσματα live αναζήτησης

Δήλωση Προέδρου ΓΣΕΕ για την απόφαση του ΣΤΕ

  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
http://www.gsee.gr

Η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας εκδόθηκε με πολύ μεγάλη καθυστέρηση αλλά στον τομέα των Συλλογικών Διαπραγματεύσεων και του Οργανισμού Μεσολάβησης και Διαιτησίας, μας δικαιώνει πλήρως και ως εκ τούτου αποτελεί μια μεγάλη ρωγμή στην άκαμπτη λογική του Μνημονίου.
 
Η κυβέρνηση οφείλει να συμμορφωθεί αμέσως.
 
Δεν παραβλέπουμε, ότι ενώ υπάρχουν άλλες αποφάσεις για άλλες κατηγορίες, δε μας δικαιώνει στη μείωση των μισθών των φτωχών εργαζομένων.
 
Προετοιμαζόμαστε λοιπόν για να προσφύγουμε στο Συμβούλιο της Ευρώπης και στο Δικαστήριο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και λόγω δεδικασμένων, είμαστε σίγουροι ότι θα δικαιωθούμε και το Μνημόνιο θα δεχθεί ένα πάρα πολύ ισχυρό νομικό πλήγμα.
 
Η απόφαση για τον ΟΜΕΔ θα πρέπει, όχι μόνο να εφαρμοστεί, αλλά να ανοίξει όλη η βεντάλια των διεκδικήσεων από τα Συνδικάτα, τις Ομοσπονδίες, τις Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις
 
Όλες οι εκκρεμούσες υποθέσεις, ή υποθέσεις που οι εργοδότες τις κρατούσαν πεισματικά στον πάγο να πάνε στον ΟΜΕΔ ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε τις καλύτερες δυνατές διευθετήσεις στο θέμα των Συλλογικών Διαπραγματεύσεων, που δυστυχώς η μνημονιακή πολιτική τις έχει οδηγήσει στην κατάρρευση.
 
Τη δήλωση του προέδρου της ΓΣΕΕ μπορείτε να την παρακολουθήσετε ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο
https://www.youtube.com/watch?v=hfeR4B0DnGo



Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης