Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Επιστολή Λ.Σ.Α. για δελτίο τύπου του Υπ. Οικ.

ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
Ελ. Βενιζέλου 75, Νέα Ιωνία, 14231. Τηλ.: 210 51.38.289, 210 51.57.310, [email protected], www.lsa.gr

Προς
Υπουργείο Οικονομικών
Υπουργό Οικονομικών, κ. Γκίκα Χαρδούβελη

Κοινοποίηση
1. Πρωθυπουργό, κ. Αντώνη Σαμαρά
2. Υφυπουργό Οικονομικών, κ. Γεώργιο Μαυραγάνη
3. Αναπλ. Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, κ. Γιώργιο Χατζάκη
4. Γεν. Γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων, κ. Τσαβδάρη Χάρη
5. Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών (Π.Ο.Φ.Ε.Ε.)
6. TaxHeaven, Κόμβος φορολογικής και λογιστικής ενημέρωσης
7. Οικονομικές Εφημερίδες

Αθήνα, 24 Ιουνίου 2014

Θέμα: «Δελτίο Τύπου: Σχετικά με την υποβολή των φετινών φορολογικών δηλώσεων
Το Υπουργείο Οικονομικών σε σχέση με την υποβολή των φετινών φορολογικών δηλώσεων καλεί τους Έλληνες φορολογούμενους να σπεύσουν και να υποβάλουν τις δηλώσεις τους μέχρι την υπάρχουσα προθεσμία της 30ης Ιουνίου δείχνοντας αίσθημα φορολογικής συμμόρφωσης και κοινωνικής αλληλεγγύης.
Υπενθυμίζεται ότι οποιαδήποτε καθυστέρηση στην υποβολή των φορολογικών δηλώσεων θα προκαλέσει προβλήματα στη νέα εκκαθάριση του κοινωνικού μερίσματος με τα στοιχεία για το 2013, όπως και στην χορήγηση του οικογενειακού επιδόματος.
Χθες οι Έλληνες φορολογούμενοι, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Υπουργείου Οικονομικών, υπέβαλαν 146.000 δηλώσεις που είναι και ο υψηλότερος ημερήσιος αριθμός δηλώσεων και το TAXIS ανταποκρίθηκε με μεγάλη ευκολία σε αυτό τον αριθμό.
Συνολικά έχουν υποβληθεί περί τα 3,3 εκατομμύρια δηλώσεις. Οι ώρες στις οποίες το φορτίο είναι χαμηλό και είναι πολύ πιο άμεση η ανταπόκριση του ΤΑXIS είναι:
• Μέχρι τις 9.30 το πρωί
• Από τις 14.00 μέχρι τις 17.00
• Μετά τις 21.30 το βράδυ.»

Κύριοι,

Κατόπιν της σημερινής ανακοίνωσής σας, που αφορά την υποβολή των φετινών φορολογικών δηλώσεων τις ώρες που το σύστημα δεν είναι φορτωμένο, δηλαδή τις μεταμεσονύκτιες ώρες και τις ώρες «κοινής ησυχίας» και μετά την έλλειψη κάθε ίχνους σοβαρότητας από την πλευρά σας, έχουμε να τονίσουμε ότι λόγω της διεξαγωγής των αγώνων ποδοσφαίρου του Παγκόσμιου Κυπέλλου, καθίσταται πραγματικά εφικτή η υποβολή των σχετικών δηλώσεων. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι φορολογούμενοι να προσέρχονται στα γραφεία μας μετά το τέλος κάθε ποδοσφαιρικού αγώνα.

Για να ολοκληρωθεί το έργο, παρακαλούμε να συντονίσετε τις ώρες υποβολής των φορολογικών δηλώσεων με τις ώρες διεξαγωγής των ποδοσφαιρικών αγώνων και να εκδώσετε σχετική ΠΟΛ.


Με τιμή

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος
Κυριακόπουλος Νικόλαος

Η Γεν. Γραμματέας
Πολίτου Μαρίνα
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο